Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Frontera
  • alin.costea

• Mesaje scrise: 30
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 16 Nov 2010

• Mesaj Privat
Salut! Am si eu nevoie de un radiator pentru frontera sport, 2.0 i, an fabricatie 1993. Daca puteti ajutati-ma cu ceva preturi si ceva numere de telefon unde as putea sa gasesc. va multumesc!
Like
Skip ads

• cangri

• Mesaje scrise: 5,296
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 24 Sep 2010

• Mesaj Privat
In sectiunea comerciala e posibil sa gasesti.
Like
  • Gherghin Alexandru

• Mesaje scrise: 11
  • Masina: Frontera 1998 VM41B
  • Cont inregistrat: 02 Mar 2012

• Mesaj Privat
alin.costea a scris:Salut! Am si eu nevoie de un radiator pentru frontera sport, 2.0 i, an fabricatie 1993. Daca puteti ajutati-ma cu ceva preturi si ceva numere de telefon unde as putea sa gasesc. va multumesc!

Salutare. cred ca cel mai repede si mai ieftin gasesti la dezmembrari.
Like
  • SUPERDRAGOS

• Mesaje scrise: 2,654
  • Masina: Frontera 2001 3.O DI
  • Cont inregistrat: 24 Aug 2007

• Mesaj Privat
Gherghin Alexandru a scris:Salutare. cred ca cel mai repede si mai ieftin gasesti la dezmembrari.

Man,bine ai venit,lasa mesajele aiurea ca oricum ti le taie moderatorii...Arata-ne mai bine masina,baga ceva poze,ca pe mine m-ai facut curios,mai ales ca ai 2.5 TDS..
Like
  • Gherghin Alexandru

• Mesaje scrise: 11
  • Masina: Frontera 1998 VM41B
  • Cont inregistrat: 02 Mar 2012

• Mesaj Privat
SUPERDRAGOS a scris:
Gherghin Alexandru a scris:Salutare. cred ca cel mai repede si mai ieftin gasesti la dezmembrari.

Man,bine ai venit,lasa mesajele aiurea ca oricum ti le taie moderatorii...Arata-ne mai bine masina,baga ceva poze,ca pe mine m-ai facut curios,mai ales ca ai 2.5 TDS..

Nu e mare lucru
Like
  • SUPERDRAGOS

• Mesaje scrise: 2,654
  • Masina: Frontera 2001 3.O DI
  • Cont inregistrat: 24 Aug 2007

• Mesaj Privat
Gherghin Alexandru a scris:

Nu e mare lucru[/quote]
Pai nu aici..E sectiune speciala pt.prezentarea masinilor https://www.clubopel.com/viewforum.php?f=1
Vad ca esti consacrat,ai si steag corespunzator.. 😛 Da-ne detalii,vad ca e inaltata,ai si alte modificari,banuiesc,afara de bullbar.
PS-Hai sa-i lasam topicul omului cu radiatorul in pace,ca vine @jE.Scuze de offtopic...l
Like
  • bogdan fronteristu'

• Mesaje scrise: 250
  • Masina: Frontera 1996
  • Cont inregistrat: 06 Oct 2011

• Mesaj Privat
Salut
Si bine ai venit p-aci pe la fronteristi. Eu am avut aceiasi problema ca tine si, desi sunt din Ploiesti am fost pana la Brasov la un nene dar a meritat. Face treaba f buna. Il repara in general dar face si noi . mie mi-a refacut toata partea de jos care era terminata si a facut capacul ala super - e turnat si i-a facut si un fel de stut pt aerisire. Nu mai stiu cum il cheama dar ia nr lui de tel : 0726331802.. Omul e f serios il poti trimite prin posta si ti-l trimite el inapoi facut. eu i-am trimis banii dupa o saptamana.
La second sincer nu m-as baga ca desi s-ar putea sa arate binisor pe afara...poti avea aceiasi problema curand. Parearea mea. La reparat eu am dat 200 de lei si nu mi s-a parut mult deloc. arata ca nou acuma si de juma de an de cand e facut nu am mai avut probleme cu el.
multa bafta
Like
  • Andrei_vl

• Mesaje scrise: 753
  • Masina: Frontera 1995 23DTR
  • Cont inregistrat: 27 Mar 2011

• Mesaj Privat
Bogdan, repara orice tip de radiator? Ca am unu care picura, putin, dar picura si vreau sa il fac sa nu ma mai prinda iarna cu el asa...
Like
  • bogdan fronteristu'

• Mesaje scrise: 250
  • Masina: Frontera 1996
  • Cont inregistrat: 06 Oct 2011

• Mesaj Privat
Salut
Pentru Andrei - repara orice tip de radiator - am vazut si din alea mici acolo - de motocicleta cred. teoretic sunt pe acelasi principiu deci...
Plus de asta treaba cu picuratul putin...e tricky bussines sa stii. Asa am patit si eu , picura f putin si cand m-am uitat mai bine ...era jumate terminat...intra surubelnita in el fara sa apesi decat un pic...
Like
  • xleon

• Mesaje scrise: 58
  • Masina: Astra 2008 Z1.7DTL
  • Cont inregistrat: 27 Feb 2012

• Mesaj Privat

Se pare ca am avut noroc si fostul proprietar ghinion , am radiator nou 😃
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Frontera