Ai uitat parola?


  1. Home
  2. Probleme Tehnice
  • samson2_00_2

  • Mesaje scrise: 299
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vectra F519518 din 2004
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Dec 2014

  • Mesaj Privat
Salut. Am un vectra c 2.0 turbo si ma sacaie o problema. Mereu daca las masina 10 ore cand o pornesc trebuie sa tin mai mult contactul pana porneste. Doar la prima pornire face asa. Dupa prima pornire daca o opresc si o pornesc iar chiar si dupa o ora doua porneste perfect. Bateria e noua. Bujiile schimbate ca sa fiu sigur ca nu e de la ele. In bord nu am nici o eroare.
Ce ar putea sa fie?
Skip Ads 60 min (0/3)

  • tase

  • Mesaje scrise: 2,213
  • Locatie: Ilfov
  • Masina: Vectra z19dt din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 29 Sep 2009

  • Mesaj Privat
Se dezamorseaza ....
  • samson2_00_2

  • Mesaje scrise: 299
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vectra F519518 din 2004
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Dec 2014

  • Mesaj Privat
Deci sa inteleg ca pompa de benzina?
  • tase

  • Mesaje scrise: 2,213
  • Locatie: Ilfov
  • Masina: Vectra z19dt din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 29 Sep 2009

  • Mesaj Privat
Dar ce motor ai ca la tine arata o mare gramada de cifre ....?
  • samson2_00_2

  • Mesaje scrise: 299
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vectra F519518 din 2004
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Dec 2014

  • Mesaj Privat
2.0 turbo benzina. Cod motor z20net.
  • vsc84

  • Mesaje scrise: 112
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Insignia din 2009
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Mai 2014

  • Mesaj Privat
Salutare! La Insignia ,2009, A20DTH,de 2-3 luni masina nu mai porneste ,,la sfert,, , mai exact,la rece mai invarte o data in plus, iar de cateva zile,la ger(-12 grade), la prima pornire de dimineata, motorul tremura ,face ca si cum ar merge in 3 pestoane,zici ca se rupe ceva,doar cateva secunde pana o accelerez putin. Nu am nici o eroare aparuta.Am baterie Rombat 70 Ah,720A,de 2 ani,ulei Motul 5x30w si filtre schimbate de 4k km, motorina mai ieftina Rompetrol. Un coleg de-l nostru, mi-a zis c-ar fi injectoarele,astept si alte pareri,multumesc!
  • samson2_00_2

  • Mesaje scrise: 299
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vectra F519518 din 2004
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Dec 2014

  • Mesaj Privat
Posibil o bujie
  • vsc84

  • Mesaje scrise: 112
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Insignia din 2009
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Mai 2014

  • Mesaj Privat
Dar nu am eroare, stiu ca bujia la insignia da eroare!
  • samson2_00_2

  • Mesaje scrise: 299
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Vectra F519518 din 2004
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Dec 2014

  • Mesaj Privat
Multe ar trebui sa mearga cum trebuie dar uneori nu merg. Smile
  • horaa

  • Mesaje scrise: 3,486
  • Locatie: Bihor
  • Masina: Astra a14net din 2012
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Oct 2012

  • Mesaj Privat
Ca tot vine distributia si cu aceasta ocazie se va demonta admisia am o mica intrebare: sa trimit pompa de injectie la verificat (eventual reconditionat)?
Simptome: cand temperatura coboara sub 10 grade refuza sa porneasca "normal". Invarte sanatos de tot, dar nu porneste. Daca pun contactul de 4-5 ori scurt pana la aprinderea martorilor si apoi dau cheie porneste foarte usor ca vara. Pana acum s-au reconditionat injectoarele (oricum trebuiau reconditionate datorita diferentei mari pe retur)... astra h z19dtj
Skip Ads 60 min (0/3)

  • tase

  • Mesaje scrise: 2,213
  • Locatie: Ilfov
  • Masina: Vectra z19dt din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 29 Sep 2009

  • Mesaj Privat
Nu cred ca se da jos admisia pentru distributie si nu cred ca ai pompa de injectie la acest tip de motor.
  • horaa

  • Mesaje scrise: 3,486
  • Locatie: Bihor
  • Masina: Astra a14net din 2012
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Oct 2012

  • Mesaj Privat
La mine se va demonta admisia pentru dopuirea acesteia. Si cam cred ca are pompa
  • tase

  • Mesaje scrise: 2,213
  • Locatie: Ilfov
  • Masina: Vectra z19dt din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 29 Sep 2009

  • Mesaj Privat
Nu este motor ca al meu CDTI?Este Dti?Ca la cdti are pompa de inalta presiune...
  • horaa

  • Mesaje scrise: 3,486
  • Locatie: Bihor
  • Masina: Astra a14net din 2012
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Oct 2012

  • Mesaj Privat
Normal ca este cdti, pe astra h nu s-au pus decat cdti. De asta ziceam, are rost sa o trimit la verificat sau cheltui bani inutili in legatura cu problema de mai sus?
  • r3chinu

  • Mesaje scrise: 216
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra y17dt din 2000
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 27 Jul 2011

  • Mesaj Privat
Salut! Nu mai porneste motor y17dti din 2000 am făcut testul agrafa si am următoarele coduri 1125 si0380 ii dau cheie da semne ca vrea so ia dar nimic ,pe teava de eșapament fum negru ce poate fi ? Mulțumesc!
  • horaa

  • Mesaje scrise: 3,486
  • Locatie: Bihor
  • Masina: Astra a14net din 2012
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Oct 2012

  • Mesaj Privat
1125 cred ca este pe pedala de acceleratie iar 0380 bujii incandescente.
  • r3chinu

  • Mesaje scrise: 216
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra y17dt din 2000
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 27 Jul 2011

  • Mesaj Privat
Am șters erorile, i-am dat cheie si nu mai apare nici o eroare dar masina nu pornește. O sugestie va rog!
  • PFlorentin

  • Mesaje scrise: 6
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 08 Sep 2018

  • Mesaj Privat
Salutare! Am tot citit cazuri pe aici dar nu m-am lamurit pe deplin... am o problema cu pornirea la grade cu minus. la prima cheie porneste 10 secunde, apoi moare (nu moare instant, ci scade turatia usor pana se opreste). la a doua cheie porneste si merge totul normal. dupa ce e cald motorul, porneste normal. masina este o astra j, din 2010, motor 1.4 benzina, cel de 100cp. Din cate am citit pe form pe aici ar trebui schimbat senzorul de turatie...si curatata clapeta de la acceleratie. Puterea masinii nu este afectata, doar pornirea asta care e nasoala...si mai ales ca nu am erori care sa-mi apara. Ceva idei? Multumesc!
  • 71sty

  • Mesaje scrise: 11
  • Locatie: Alba
  • Masina: Vectra Y22DTR din 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 24 Mar 2015

  • Mesaj Privat
SALUTARE OPELISTI.Am un Vectra C 2.2 diesel Y22DTR cu următoarea problema: PORNIRE GREOAIE. Dacă sunt sub 3 grade si se aprinde spirala de la bujii porneste la ,,sfert'' dar cand trec de 3 grade învârte de 7-8 ori până porneste.Mentionez faptul că până am schimbat bujiile(cele vechi erau moarte toate )pornea la fel de greu indiferent de temperatura de afara.Ma poate ajuta cineva cu sfaturi va rog.O sa merg si la tester dar mie ca o sa spuna ca are ,,toate boalele" gen injectoare ,pompa....in rest dupa ce porneste trag toți calutii. SCUZE CA NU AM POSTAT UNDE TREBUIE DAR NU STIU CUM
Skip Ads 60 min (0/3)

  1. Home
  2. Probleme Tehnice

Discutii similare

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Intalniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata




CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR