Parola noua?


vreau si eu o schema de la circuitul de vacuum de la y20dth unde pleaca fiecare furtun in parte ca nu sunt sigur daca le am in regula ! ma puteti ajuta cu o schema cu niste poze ceva? am tot cautat dar n-am gasit nimic concret! Stima
se poate inchide multumesc!
Eu am z16xe, nu ma pricep la ce ai tu.
Am remarcat si eu ca si tine, ca nu prea se oboseste lumea sa raspunda.
da..asta este!
cand va e lene sa dati o cautare pe forum, asa e... putina lume se mai "oboseste" sa raspunda...
Uneori ceea ce este pe forum chiar si la subiecte ce par a fi comune cu intrebarea omului nu satisface pe deplin cerintele acestuia. Poate raspunsurile de acolo sunt partial in concordanta cu pretentiile mele si de aceea deschid un subiect nou. Alteori, pe forum gasesc o discutie purtata prin evul mediu si preturile pieselelor sau alte chestii nu mai corespund cu realitatea. De asemenea am observat ca daca ,,reinvii” un topic vechi, nu are acelasi impact ca si deschiderea unuia nou sau daca cineva intreaba o chestie la inceput si vii si tu si spui ,,am si eu o problema ca asta dar putin diferita”, toti vor vor raspunde tot initiatorului mai mult(e normal pana la urma).
Asadar nu e vorba numai de lene(poate fi si asta, nu zic nu), dar pana la urma asa traieste un forum. Ce se va intampla pana la urma, vor fi atinse majoritatea subiectelor si forumul va deveni un muzeu?
Aruncati o privire la Forum Softpedia, sectiunea auto(si nu numai) si luati exemplu de amabilitate, promptitudine si multime de subiecte.

Discutii similare

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata