Parola noua?


pe un opel vectra din 1999, se poate monta aer conditionat. are motor de 1600 , 16 valve si cateva dotari, dar nu are aer conditionat, si e tare rau vara... doresc sa aflu daca se poate monta aer pe ea, daca nu a fost prevazuta din fabrica cu asa ceva . va multumesc
se poate monta dar totul se ridica pe la 1000 euro...si nici nu e sigur ca va functiona cum trebuie. deci...Sad
vinde-o si ia alta cu aer..., cu siguranta iesi mai ieftin
Mai copii cum sa coste 1000 Euro ? Pai daca o luam pe capitole nu iesi asa:
35 ron buton de AC, 150 Euro radiator, 100 Euro compresor, 350 Ron conducte, 350 ron aeroterma de AC. + manopera la omustean nu are cum sa ajunga la 1000 Euro nici cum.
raptordivx, de curiozitate cat ai cautat acest topic din 2007? Shocked
MUUUULT .. trebuia sa vad daca au mai fost nebuni ca mine ...
se poate monta eu am reusit de vreo 2 luni merge bine dar e un pic de lucru, piesele sunt cam 1200 lei + manopera. La mine n-a costat nimic ca l-am facut singur Smile.
salut!
acum sunt si eu prins intr-o asemenea actiune
am reusit sa montez radiatorul de ac , compresorul si conductele pana la trecerea din compartimentul motor in habitaclu.
acum trebuie sa montez radiatorul cel mic din aeroterma de sub bord si instalatia electrica aferenta
mi-ar fi de mare ajutor daca ai putea sa-mi spui si mie cum ai facut cele doua operatiuni si mai ales instalatia electrica...te rog
si eu urmaresc topicul ca ma apuc de treaba
trebuie sa dai jos bordul , nu e asa greu cum pare, imi pare rau ca n-am facut poze ca era un topic frumos dar daca vrei iti las nr meu si vorbim 0723068965 e prea lung sa povestesc si daca nu vezi e cam naspa dar cand te apuci da-mi un tel si povestim exact. Poate faci tu poze sa avem pt toti, iar partea electrica e un pic mai grea dar se rezolva. Da o cautare "schema electrica vectra b" e o poza cu schema pt aer
ciobi sib a scris: se poate monta eu am reusit de vreo 2 luni merge bine dar e un pic de lucru, piesele sunt cam 1200 lei + manopera. La mine n-a costat nimic ca l-am facut singur Smile.


nu te supara, piesele le-ai cumparat de la schrott sau nou noute de ai ajuns la doar 1200 lei?
am cumparat radiatorul (condensatorul) nou de pe ocazii.ro cu 200lei si vasul uscator tot nou dar din magazin 160lei impreuna cu cureua de accesorii 60 lei ,aeroterma si butonul de pornire le-am cumparat de pe forum 400lei si compresorul cu tevile tot de pe forum cu 500 lei deci total 1320lei. Pe langa asta n-am tinut cont de relee , freonul sau uleiul refrigerant pe care le-am avut.
poti sa ne spui si noua ce relee avem nevoie si unde sunt ele localizate?
ca senzori eu i-am gasit pe cei de pe conducte, probabil minima si maima presiune; nu am gasit (si nu stiu unde sa ii caut) pe cel de protectie la supraturare, de temperatura maxima si de trepte presiuni, poate ne lamureste cineva cu ceva poze
senzorii de pe conducte ii am si eu, dar eu intrebam de releele electrice si localizarea lor...

acestia sunt senzorii de pe conducte, singurii pe care i-am gasit; acestia sunt cei de presiune minima si maxima? ce semnificatie au pinii? o schema clara de legare?
senzorul dreptunghiular are 4 pini se folosesc primele 2 pt lipsa freon (cupleaza la 2 bari) iar cel patrat primul senzor din poza cupleaza la 18 bar pe pinii 1 si 4(parca) se foloseste pt treapta 2 de ventilatie.
ciobi sib a scris: se poate monta eu am reusit de vreo 2 luni merge bine dar e un pic de lucru, piesele sunt cam 1200 lei + manopera. La mine n-a costat nimic ca l-am facut singur Smile.

salut! imi poti da si mie te rog schema electrica?

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata