- CatalinE
- OP
- 449 mesaje
- din 14 Jun 2004
CatalinE
- Mesaje scrise: 449
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Jun 2004
- Mesaj Privat
un binevoitor mi-a trantit o usa in portiera dreapta fatza...
vopseaua a sarit in vreo 2-3 locuri in puncte de vreo 4-5mm...
am incercat sa dau cu niste vopsea alba si apoi cu polish dar nu a iesit la culoare...
in afara de vopsi toata portiera ce pot face? exista vreun service specializat sa-mi zica ce culoare e aia veche si sa-mi dea 2-3 puncte de vopsea acolo ?
vopseaua a sarit in vreo 2-3 locuri in puncte de vreo 4-5mm...
am incercat sa dau cu niste vopsea alba si apoi cu polish dar nu a iesit la culoare...
in afara de vopsi toata portiera ce pot face? exista vreun service specializat sa-mi zica ce culoare e aia veche si sa-mi dea 2-3 puncte de vopsea acolo ?
- CatalinE
- OP
- 449 mesaje
- din 14 Jun 2004
CatalinE
- Mesaj Privat
- pratmin
- **
- 401 mesaje
- din 21 Sep 2004
- Agila 2002 Z12XE
- Comanesti
pratmin
- Mesaje scrise: 401
- Masina: Agila 2002 Z12XE
- Cont inregistrat: 21 Sep 2004
- Mesaj Privat
- VectraDTI
- 685 mesaje
- din 10 Dec 2004
- Bucuresti
VectraDTI
- Mesaje scrise: 685
- Masina:
- Cont inregistrat: 10 Dec 2004
- Mesaj Privat
- CatalinE
- OP
- 449 mesaje
- din 14 Jun 2004
CatalinE
- Mesaj Privat
la mine nu a fost nimic de preparat (spre dezamagirea mea) ca vopseaua era arhicunoscuta (474) si nici nu e vopsea metalizata.
laboratorul e pe Vacaresti cum mergi spre dristor pe stanga dupa cec (pe o straduta). scrie ceva cu albastru 'Laborator vopseluri'. eu am dat 100mii pe o sticlutza...
banuiesc insa ca daca e cazul se poate prepara ceva si e bine sa mergeti evident cu masina-n cauza...
erau multi veniti acolo pentru retusuri dar nu cred ca v-o face acolo, poate doar cumparati vopseaua...
altfel... Vectra DTI stie mai multe..
laboratorul e pe Vacaresti cum mergi spre dristor pe stanga dupa cec (pe o straduta). scrie ceva cu albastru 'Laborator vopseluri'. eu am dat 100mii pe o sticlutza...
banuiesc insa ca daca e cazul se poate prepara ceva si e bine sa mergeti evident cu masina-n cauza...
erau multi veniti acolo pentru retusuri dar nu cred ca v-o face acolo, poate doar cumparati vopseaua...
altfel... Vectra DTI stie mai multe..