|
|

spalare fara apa Mar 25 Sep, 2007 1:21 pm |
|
Salut,
Tocmai am primit un e-mail publicitar despre un nou produs de spalare a masinii - si nu numai- fara apa.
Este doar nevoie de o laveta speciala, iar marca produsului este "eleven one" (11 1).
Cu o doza de 500 ml se pot spala pana la 5 masini de marime medie, in functie si de cat de murdara este masina. Cica ar costa 6 E flaconul, laveta nu stiu.
Se gaseste doar la dealer-ii 11 1
A incercat cineva, merita banii.
|
|
|
|
|
|

Dum 30 Sep, 2007 4:27 pm |
|
Eu le-am trimis azi un mail si astept ceva raspuns, sa vedem cat costa ca sunt interesat.
|
|
|
|
|
|

Dum 30 Sep, 2007 4:52 pm |
|
uite in josul paginii http://www.clubopel.com/vie...asc&start=620 si ai sa vezi ca am facut proba. Culmea, chiar functioneaza.Noi am dat deja comanda , 6 euro flaconul de 500 ml, 2 euro laveta de microfibra(trebuie 2 buc). Bafta
|
|
|
|
|
|

Dum 30 Sep, 2007 8:43 pm |
|
da, mi-au raspuns si mie, am sa dau si eu comanda. e super tare
|
|
|
|
|
|

Dum 30 Sep, 2007 9:34 pm |
|
salut!.daca vreti produs d'asta e fratele meu dealer...nush exact cat costa dar da(cum as pus si iulian) iti dau si 2 lavete..id'u meu este razvi_ovi..care sunteti interesati contactati'ma..e foarte bun produsul..
|
|
|
|
|
|

Eleven one Dum 07 Oct, 2007 7:25 pm |
|
Am comandat si eu prin posta produsul asta de spalare auto fara apa. E beton pe masini noi. Mai stie cineva ceva noutati despre el ? Am vazut ca au inceput sa apara si dealeri pe harta lor.(111.ro). In Bucuresti nu au pe nimeni ?
|
|
|
|
|
|

Joi 07 Feb, 2008 12:15 pm |
|
Mai baieti...... cum sa speli ceva fara sa folosesti apa sau un lichid? atentie a nu se matuiasca vopseaua. Am mai vazut destepti care stergeau masinile cu carpa fara sa foloseasca apsoara. Ati folosi pentru voi o solutie si o laveta ca sa va "spalati"? Sau va spalati cu servitiele umede?
Eu sunt mai reticent la solutii de astea "minune"....
|
|
|
|
|
|

Vin 15 Feb, 2008 12:26 am |
|
da galeata aia de praf de pe masina unde se duce? doar n-o absorbi laveta aia ca nu-i aspirator....sunt de parere ca apa cu presiune ii sfanta
|
|
|
|
|
|

Sam 15 Nov, 2008 4:19 pm |
|
solutia asta are acelasi efect ca si servetelele umede din piata la 1 ron pachetul !
|
|
|
|
|
|

Joi 07 Mai, 2009 11:49 am |
|
Nu va este frica ca zgariati bietele masini cu solutia asta asa fara apa?
|
|
|
|
|
|

Dum 26 Jul, 2009 9:46 am |
|
| popescu iulian a scris: |
| uite in josul paginii http://www.clubopel.com/vie...asc&start=620 si ai sa vezi ca am facut proba. Culmea, chiar functioneaza.Noi am dat deja comanda , 6 euro flaconul de 500 ml, 2 euro laveta de microfibra(trebuie 2 buc). Bafta |
e buna spalarea fara apa,dar trebuie sa realizezi k nu zgaraii masina foarte mult....firele de praf care sunt pe masina, in contact cu solutia si cu laveta,iti zgaraie masina instant- o spun din experienta, pt k am o spalatorie auto si stiu cata lume vine la polish dupa experimente de genu,incercate acasa.....pararea mea, MERGETI la spalatorie sau spalati masina cu APA acasa sau unde vreti voi...nu se merita.sunt niste bani aruncati pe geam.Sa presupunem k ai masina murdara,de prin oras : cum cureti tu murdaria de la aripi si praguri ?
Stima tuturor !
|
|
|
|