- Cucu Gabriel
- OP
- 2 mesaje
- din 10 Jun 2008
- Zafira 2000 X18XEI
- Vrancea
Cucu Gabriel
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Zafira 2000 X18XEI
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Jun 2008
- Mesaj Privat
- DB77AAA
- 6,689 mesaje
- din 19 Jan 2007
- Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Dambovita
DB77AAA
- Mesaje scrise: 6,689
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Cont inregistrat: 19 Jan 2007
- Mesaj Privat
Pentru a inmatricula/omologa o masina provenita de pe pietele unde se circula pe stanga, in romania, nu trebui schimbat postul de conducere, ci farurile. Da o cautare pe site-ul oficial RAR si sunt precizate acolo conditiile.
Operatiunea de schimbare a postului de conducere va fi foarte costisitoare.........implicand alt bord, o alta caseta, etc.....
Operatiunea de schimbare a postului de conducere va fi foarte costisitoare.........implicand alt bord, o alta caseta, etc.....
- Vinti
- 886 mesaje
- din 13 Nov 2005
- Bucuresti
Vinti
- Mesaje scrise: 886
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Nov 2005
- Mesaj Privat
dobro
- Mesaje scrise: 12
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 14 Sep 2008
- Mesaj Privat
einstein
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 1997 1,4 F
- Cont inregistrat: 16 Aug 2009
- Mesaj Privat
aceeasi problema o am si eu , trebuie caseta de directie schimbata , bordul , stergatoarele .
cred ca v-a costa , dar nu cine stie ce , caci sun multe schrot-uri , si multi care au adus opeluri , si din cate am verificat , is vre-o 5 sau 7 ani in care s-au produs astra , cu acelasi model de bord.deci sa il gasesti nu cred ca este greu , caci si eu voi achizitiona unul ...
caseta de directie insa o recomand noua . Cat poate sa ceara pe un bord nou , cand in germania o astra ii 300 de euro ?
caseta de directie , nu cred ca este mai mult de 300 de euro , ar fi culmea , daca este mai mult , mai bine o cumperi din strainatate .
Problema este manopera , eu nu stiu cum este prins, care este sistemul (suruburi , clame ) eu cred ca ma voi incumeta sa il schimb singur , doar ca mai trebuie sa ma documentez.
cred ca v-a costa , dar nu cine stie ce , caci sun multe schrot-uri , si multi care au adus opeluri , si din cate am verificat , is vre-o 5 sau 7 ani in care s-au produs astra , cu acelasi model de bord.deci sa il gasesti nu cred ca este greu , caci si eu voi achizitiona unul ...
caseta de directie insa o recomand noua . Cat poate sa ceara pe un bord nou , cand in germania o astra ii 300 de euro ?
caseta de directie , nu cred ca este mai mult de 300 de euro , ar fi culmea , daca este mai mult , mai bine o cumperi din strainatate .
Problema este manopera , eu nu stiu cum este prins, care este sistemul (suruburi , clame ) eu cred ca ma voi incumeta sa il schimb singur , doar ca mai trebuie sa ma documentez.
- Gabi.B.HD
- 3,438 mesaje
- din 15 Mai 2007
- Astra 2011 A16XER
- Hunedoara
Gabi.B.HD
- Mesaje scrise: 3,438
- Masina: Astra 2011 A16XER
- Cont inregistrat: 15 Mai 2007
- Mesaj Privat