SEugen
- Mesaje scrise: 23
- Masina: Corsa 2001
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Sep 2017
- Mesaj Privat
Salut baieti, am si eu o mare problema cu o corsa c din 2001 1.2 benzina. Problema este urmatoarea:
- se descarca bateria intr o noapte, are consum foarte mare, undeva la 2,5-3A, am masurat cu aparatul, valoarea scade de la 3 la 2,5 cam in 30 min.
Ideea este ca nu mereu este in scurt, de obicei daca o las mult fara baterie iese din scurt dar dupa ce merg mai mult cu ea gen 10km iar intra in scurt.
Am scos toate sigurantele si toate releele si degeaba.
La un moment dat, am observat ca daca scot piesa cu codul 5wk48664, cica calculator comfort, e ca o discheta mare, si o pun la loc nu mai are scurt. Nu stiu daca este coincidenta sau nu.
Ajutati ma va rog cu sfaturi si idei ca nush ce sa i mai fac.
Am inlocuit toate becurile arse, am refacut contactele de la faruri, am curatat toate sigurantele... si totusi are consum, zic eu foarte mare 3A.
Astept idei. Multumesc.
- se descarca bateria intr o noapte, are consum foarte mare, undeva la 2,5-3A, am masurat cu aparatul, valoarea scade de la 3 la 2,5 cam in 30 min.
Ideea este ca nu mereu este in scurt, de obicei daca o las mult fara baterie iese din scurt dar dupa ce merg mai mult cu ea gen 10km iar intra in scurt.
Am scos toate sigurantele si toate releele si degeaba.
La un moment dat, am observat ca daca scot piesa cu codul 5wk48664, cica calculator comfort, e ca o discheta mare, si o pun la loc nu mai are scurt. Nu stiu daca este coincidenta sau nu.
Ajutati ma va rog cu sfaturi si idei ca nush ce sa i mai fac.
Am inlocuit toate becurile arse, am refacut contactele de la faruri, am curatat toate sigurantele... si totusi are consum, zic eu foarte mare 3A.
Astept idei. Multumesc.
- jE
- 8,422 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,422
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat