- andrei0481
- OP
- 126 mesaje
- din 24 Jan 2008
- Astra 2011 a17dtr
- Bucuresti
andrei0481
- Mesaje scrise: 126
- Masina: Astra 2011 a17dtr
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Jan 2008
- Mesaj Privat
Ziua buna, dragi colegi de forum!
Se pare ca a venit vremea sa anulez filtul de particule, asa ca pun o intrebare aici, la colegii care au facut asta deja- Voi avea probleme la ITP?
Voi cei ce il aveti anulat, cand ati fost la ITP, cum a fost? apar probleme la masurarea gazelor? Orice detaliu este binevenit.
Mentionez ca operatiunea as vrea sa o fac la EDS, la colegul nostru Maiandrei, Totusi, daca aveti alte sugestii...le primesc cu drag.
MODEL: Astra 2011
MOTOR: a17dtr
Se pare ca a venit vremea sa anulez filtul de particule, asa ca pun o intrebare aici, la colegii care au facut asta deja- Voi avea probleme la ITP?
Voi cei ce il aveti anulat, cand ati fost la ITP, cum a fost? apar probleme la masurarea gazelor? Orice detaliu este binevenit.
Mentionez ca operatiunea as vrea sa o fac la EDS, la colegul nostru Maiandrei, Totusi, daca aveti alte sugestii...le primesc cu drag.
MODEL: Astra 2011
MOTOR: a17dtr
- epidaurus
- **
- 269 mesaje
- din 29 Sep 2018
- Astra 2018 B14NET
- Ilfov
epidaurus
- Mesaje scrise: 269
- Masina: Astra 2018 B14NET
- Cont inregistrat: 29 Sep 2018
- Mesaj Privat
Se poate face. Chiar si ITP-ul il treci daca il faci la service-urile de cartier. Problema este ca cei de la RAR si-au dat seama de aceste manevre si din ce se aude pe cai neoficiale vin cu niste modificari in legislatie. Service-urile care anuleaza, modifica softul , fac ITP-ul la masini fara dpf etc le ridica dreptul de a mai face inspectii tehnice si nu numai.
- deleted-30842
- 1,416 mesaje
- din 06 Mar 2009
deleted-30842
- Mesaje scrise: 1,416
- Cont inregistrat: 06 Mar 2009
- Mesaj Privat
- livcro
- 4,563 mesaje
- din 22 Jul 2005
- Grandland X 2018 D20DT
- SIBIU-RM. VALCEA
livcro
- Mesaje scrise: 4,563
- Masina: Grandland X 2018 D20DT
- Cont inregistrat: 22 Jul 2005
- Mesaj Privat
- mecaNIK
- 2,203 mesaje
- din 10 Jan 2007
- Insignia 2010 confidential
- Anglia
mecaNIK
- Mesaje scrise: 2,203
- Masina: Insignia 2010 confidential
- Cont inregistrat: 10 Jan 2007
- Mesaj Privat
Daca cineva isi inchipuie ca filtru de particule opreste fumul de-l tai cu cutitu se inseala , in alta ordine.de.idei pentru ecologisti sa tina seama ca inventia asta mareste consumul cu pana la 1 l / 100 km , si daca aduni cat inseamna pe toata durata de viata a autoturismului iti dai seama ce idee geniala a fost.
Pe mine sincer ma.streseaza zgomotul de tigaie in.evacuare si atat,nu confundati problemele datorate motorului,sistemului de injectie etc ,cu cea mai.proasta idee avuta de inginerii auto ,dupa inventarea volantei masa dubla. ...
Pe mine sincer ma.streseaza zgomotul de tigaie in.evacuare si atat,nu confundati problemele datorate motorului,sistemului de injectie etc ,cu cea mai.proasta idee avuta de inginerii auto ,dupa inventarea volantei masa dubla. ...
- deleted-30842
- 1,416 mesaje
- din 06 Mar 2009
deleted-30842
- Mesaje scrise: 1,416
- Cont inregistrat: 06 Mar 2009
- Mesaj Privat
E adevarat ca nu opreste fumul , dar cand motorul nu e in mintile lui , a mea nu scoate fum , dar dpf-ul eu zic ca i-si face treaba atata timp cat se infunda inseamna caretine ce trebuie sa retina , asa ca asta e cand le-am cumparat , ne-am asumat riscul asta , iar cui nu ii convine sa se duca sa sr certe cu cei care le-au inventat si cu cei care nu vor sa le anulam , sau sa o vanda si sa i-si ia una fara dpf si volanta cu masa dubla , sau sa le anuleze , fiecare face cum crede, eu unul nu modific nimic, atata timp cat o mai tin , prefer sa stau linistit la volanul ei .