Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Zafira
  3. Zafira A
  • cicki

• Mesaje scrise: 4
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 13 Oct 2010

• Mesaj Privat
Buna ziua tuturor sunt nou in club si nu stiu exact cum sa-mi expun si eu nedumerirea cu Opelul meu Zafira 2000 diesel 2003
Rog daca i s-a intamplat cuieva ceia ce mi-sa intmplat mie sa ma lumineze cam ce problema a fost.
Problema a stat in felul urmator:intr-o zi m-am trezit cu tot uleiul curs jos sub masina si am fost cu ea la un service auto, in Olanda deoarece eram acolo la munca ,unde am dus-o le-am lasat cheile si am plecat.
A doua zi m-au chemat si mi-au dat-o acasa reparata si cu o factura de pe care am inteles ceva in legatura cu un lant slabit pe care ei mi-lau strans asta am gasit eu in dictionar.
Pana la urma am ramas nelamurit in legatura cu aceasta defectiune fiindca nu-mi dau seama despre ce poate fi vorba care a fost defectiunea a fost defectiunea remediata complet?
Chiar daca nu am mai avut probleme din acest aspect am ramas cu aceasta curiozitate care sper sa mi-o elucideze cineva.
Dupa parerea voastra cam ce problema a fost si oare se poate sa mai am probleme cu lantul acela?

Ati fost de acord cu regulamentul, atunci cand ati deschis acest topic,considerati ca a fost respectat, acordul ?
edit by Stefan Tolos.

Like
  • geomutihac

• Mesaje scrise: 84
  • Masina: Zafira 2001 Y20DTH
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 28 Nov 2005

• Mesaj Privat
Si eu am pierdut uleiul pe drum. Racitor ulei fisurat. Cam scumpa piesa dar putea fi si mai rau
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Zafira
  3. Zafira A

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG