Simptom la mine: la plecare dupa loc, cu masina la rece se aude de pe partea dreapta doar in mers (pe undeva pe la roata zic eu) neregulat si relativ rar, nu continuu, un zdranganit, troncanit (asa ca si cum ai agita un surub mare intr-un bidon de plastic - alta comparatie nu am gasit) care scade in manifestare pana nu se pare ca mai aude deloc. In schimb, tot timpul la trecerea prin gropi mici sau pe piatra cubica, partea dreapta fata se comporta ca si cum nu ar amortiza deloc socurile, zdrangane (ca o caruta din aia cu roti de lemn). Asta oare sa fie problema si la mine (bucsile de la bara stabilizatoare antiruliu si/sau flansa de la amortizor) ? Am schimbat caseta de directie de vreo 4 luni, asa ca nu cred ca bucsa aia de pe dreapta la ea ar face din nou probleme, mai ales ca am cam ocolit gropile de atunci.
Recunosc, am avut 2 incidente ce ar fi putut contribui la aceasta problema:
1. Fara sa stiu am mers cu 2 prezoane alaturate desfacute la roata din dreapta cam o luna, prin decembrie, nu mi-am dat seama (eu fac doar drumuri scurte prin oras si nu am observat pana a inceput sa bata (falfaie)).
2. acum 3 luni am luat o groapa mare (cam 1,5m latime, adanca de vreo 0,5m si lunga cam de 1m) pe un drum de tara (de fapt aveam vreo 40 la ora si am sarit un pic pe partea cealalta a gropii, ca altfel ramaneam in ea si s-a lovit destul de tare in partea de dedesubt a barei fata dreapta)
Asa ca va rog frumos sa va dati cu parerea cam la ce sa ma astept.