am incercat si nu am reusit. trag degeaba si din exterior si din interior . nu vrea sa se miste deloc, ma refeream la yala.
leonashp
- Mesaje scrise: 20
- Masina: Vectra 1997 X16XEL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 16 Oct 2009
- Mesaj Privat
- stocariu
- 693 mesaje
- din 01 Jul 2006
- Vectra 2003 z18xe
- Bucuresti
stocariu
- Mesaje scrise: 693
- Masina: Vectra 2003 z18xe
- Cont inregistrat: 01 Jul 2006
- Mesaj Privat
leonashp
- Mesaj Privat
da....misc cablul......si e blocat acolo unde intra cablul in actuator.....deci cablul se misca nu e strans sau altceva, problema e acolo unde se prinde cablul in actuator...nu vrea sa se urneasca parghia aia deloc, nici in fata nici in spate.
- stocariu
- 693 mesaje
- din 01 Jul 2006
- Vectra 2003 z18xe
- Bucuresti
stocariu
- Mesaje scrise: 693
- Cont inregistrat: 01 Jul 2006
- Mesaj Privat
leonashp
- Mesaj Privat
Salut. am exact aceeasi problema. ce vroiam sa te intreb, ai spart actuatoul cum era el montat pe masina?
dupa ce ai spart ai avut acces la yala ca sa o poti debloca? daca ai niste poze ti-as fi profund recunoscator.
Cu stima
- stefihouse
- **
- 69 mesaje
- din 21 Dec 2008
- Vectra 2001 z16xe
- Maramures
stefihouse
- Mesaje scrise: 69
- Masina: Vectra 2001 z16xe
- Cont inregistrat: 21 Dec 2008
- Mesaj Privat
Celebra"Usa stanga spate" a inceput in urma cu juma de an sa nu se mai inchida sau deschida din telecomanda numai cand vroia ea.De atunci am actionat-o manual pana saptaman trecuta cand s-a blocat de tot si nu s-a mai deschis.Am dat fata de usa jos prin interior(a se vedea topicurile cu pricina)am miscat ceva pe la actuator si am deblocat-o.Zilele trecute am dat si actuatorul jos,l-a desfacut si am verificat motorasul, cu tensiune externa, merge.Am verificat daca vine curent pe mufa ce intra in actuator, NIMIC!Dupa ce am mai studiat unele topicuri am vazut ca este o problema generala la modelele VECTRA B, se rup firele din burduful dintre usa si stalp.am incercat sa deschid geamul cu usa deschisa la maxim, nu merge, daca o apropiu putin, merge.E clar-Fire intrerupte intre usa si stalp.Am tras scos burduful din stalp, am deconectat mufa cu sumedenia de fire si am tras burduful(fara sa-l tau sau sa-l rup)spre celalalt capat.Ceea ce am vazut, vedeti si voi in urmatoarele foto:

(probabil am mai ajutat si eu la ruperea definitiva a unor fire,incercand sa extrag mufa din stalp spre interiorul usii, e foarte incomod).Banuiesc ca aceasta e marea problema la usile din spate, cablajul e pozitionat foarte prost, intortocheat si in partea inferioara, permitindu-i o miscare mai ampla decat la usile din fata,unde este pozitionat altfel si mai sus.
Am scos tot cablajul afara din usa,urmeaza sa vad ce voi face, cred ca ar trebui unul nou 😢 Bravo GM!pana si la dacia Lighian cablajul electric e mai bine pozitionat
sper sa ajute si pe altii sa nu fie nevoiti sa desfaca actuatorul,daca nu trebuie
danybydy
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Vectra 1996 z22SE
- Cont inregistrat: 17 Mar 2010
- Mesaj Privat
- teo1985
- **
- 242 mesaje
- din 19 Mar 2008
- Vectra 2003 z18xe
- Bucuresti
teo1985
- Mesaje scrise: 242
- Cont inregistrat: 19 Mar 2008
- Mesaj Privat
Mi-am scos manerul de la usa sa-l vospesc, l-am vopsit si d-aici incolo a inceput calvarul. La montare, oricat de mult m-am chinuit acesta nu mai desfacea usa din exterior aceasta deschizandu=se numai din interior. Ca sa complic si mai mult problema, din prostie am invartit de de acel butonas rosu(protectia pentru copii) de aici rezultand o alta problema..usa nu se mai deschide acum nici din interior. Deci in concluzie usa mea nu se mai deschise nici din interior(din cauza protectiei de copii), nici din exterior (din exterior nu se mai deschide din cauza montajului defectuos pe care l-am efectuat) Vin cu o rugaminte la voi. Exista cineva care ma poate ajuta(contra cost bineinteles) in aceasta problema?
- iorga eliade
- *
- 1 mesaje
- din 19 Jun 2012
- Vectra 1997
- Teleorman
iorga eliade
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Vectra 1997
- Cont inregistrat: 19 Jun 2012
- Mesaj Privat