Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • mariusgmg

• Mesaje scrise: 4,108
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 20 Mar 2008

• Mesaj Privat
Maestrul Johnny Raducanu a parasit scena vietii! Odinneasca-se-n pace!
http://www.jurnalul.ro/stir...video-590830.html
Like
  • denisCT

• Mesaje scrise: 1,399
  • Masina: Astra 2001 Z16SE
  • Cont inregistrat: 17 Sep 2007

• Mesaj Privat
În urmã cu 4 ani, muzicianul Johnny Rãducanu a acordat un interviu savuros pentru revista Esquire. În numãrul din septembrie al publicaþiei, Johnny Rãducanu nu a evitat nicio întrebare, rãspunsurile de o sinceritate excepþionalã ºi de un umor fin fãcând deliciul cititorilor la vremea respectivã
Despre femei: Îmi plac femeile inteligente ºi emancipate. N-am gãsit pânã acum femeia vieþii mele. Totdeauna a fost o aurorã falsã ºi am închis ochii.Pe mine m-au violat fetele, aºa mult le-am iubit. Pentru ele mi-am dat ºi cãmaºa de pe mine. Am fost îngãduitor chiar ºi cu cele care mi-au fãcut rãu. În casa mea n-a intrat nici o proastã. Dacã a intrat proastã, a ieºit deºteaptã"

Despre relaþii: "La 20 de ani iubirea þi-o decid alþii. La 30 e o confuzie, din care uneori se mai nasc ºi copii. La 50 de ani începe sã se apropie de adevãr. La 76 de ani... nu mai e nici o iubire. Am iubit pânã la vârsta asta ºi a ieºit un cãcat. Acum am doar relaþii"

Despre sex: "La mine uverturile sunt frumoase, nu fututul... Într-o zi mã pusesem în pat ºi voiam sã mã odihnesc; ei i s-a fãcut chef de dragoste ºi în timp ce fãceam amor a luat România Literarã ºi a început sã citeascã. Am vãzut ce face ºi-i ºtiam ºi ritmul de citit. ªi îi zic: „Ai ajuns la pasajul ãla unde George Cãlinescu spune cã existã câteva ipostaze în care poþi sã negi adevãrul? La care eºti, la prima sau la a doua?” Atunci gagica a explodat, a aruncat ziarul ºi a sãrit pe mine ca o hienã"
Despre aventuri: " În Suedia m-am culcat pe rând cu bunica, cu mama ºi cu fata de 14 ani care dormea cu poza mea sub pernã. Strigau suedezele dupã mine „You’re a fucking man!”. Nu mai era nimeni de culoarea mea pe-acolo""

Despre copii: "N-am vrut sã intru în programul naþional de multiplicare a rasei."

Despre Ion Iliescu: "Iliescu mi-a dat o decoraþie ºi m-a fãcut cavaler. L-am întrebat la ureche în timpul ceremoniei la ce e bun ordinul ãla. „Pãi, când o sã mori, o sã se tragã trei salve de tun.” „Mã cac pe ele de salve!”, i-am rãspuns."

Despre Dumnezeu: "Nu mã duc la bisericã, dar cred cã existã Dânsul. Dânsul chiar mi-a dat voie sã-i înjur pe popi, fiindcã am spus cã sunt din armata Lui, unde a fost ºi Beethoven general, ºi am primit derogare sã cânt ºi cu muzica mea sã împac oamenii."

Despre viaþa la 76 de ani (momentul acordãrii interviului): "Sã nu credeþi cã înaintea morþii m-au apucat gãinãriile. Sunt în perfecte facultãþi mintale. Þineþi minte cã toþi artiºtii care au ceva de spus au încontinuu – indiferent cã ºi-o exprimã sau nu – obsesia fututului. Vorbitul meu e o formã de libertate. De fapt, vorbele mele sunt doar niºte margini care echilibreazã un conþinut extrem de subþire"
Like
  • lucio85

• Mesaje scrise: 4,964
  • Masina: Astra 2010 a17dtr
  • Cont inregistrat: 14 Feb 2010

• Mesaj Privat
un interviu de exceptie
http://www.realitatea.net/i...utere_871864.html
http://voxpublica.realitate...-maria-11787.html
Like
  • denisCT

• Mesaje scrise: 1,399
  • Masina: Astra 2001 Z16SE
  • Cont inregistrat: 17 Sep 2007

• Mesaj Privat
Nu l-am prins eu in floarea carierei, dar atunci cand nu canta le zicea "pe bune" fara menajamente.
Like
  • dstefan

• Mesaje scrise: 415
  • Masina: Zafira 2007 z16xe1
  • Cont inregistrat: 05 Mar 2009

• Mesaj Privat
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. L-am vazut in doua spectacole la Satu Mare (era impreuna cu Harry Tavitian), m-a impresionat atat muzica lui cat si felul lui de a "participa" la spectacol; avea un fel de a-si prezenta piesele cu totul exceptional, a fost un adevarat show.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG