Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Vectra
  • vali2.0

• Mesaje scrise: 12
  • Masina: Vectra 1994
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 12 Sep 2011

• Mesaj Privat
Sal am un opel vectra din 1994 motor 2.0 16 valve cu cutie automata . Am plecat sanbata din buc cu ea si la jumatatea drumului dintre buc - urziceni a inceput sa nu mai schimbe viteza a ramas blocata in treapta a 4 nu mai schimba viteza am schinbat uleiu din cutie si am acratat selectoru acum o luna . ce credeti ca ar putea sa aibe eu nu stiu ce sa mai fac cu cutia ca sa o schimb sa pun una manuoala sa ce problema are ....... am mers pe manual si facea foarte urat tremura si daca o bag in R face urata de tot tremura si daca o las in N moare motoru se opreste Sad .......
Like
  • SUPERDRAGOS

• Mesaje scrise: 2,654
  • Masina: Frontera 2001 3.O DI
  • Cont inregistrat: 24 Aug 2007

• Mesaj Privat
E si ea batrana..Nu cred ca mai merita reparatia la service specializat,si daca te duci la orice mecanic de cartier l-ai bagat in ceata..Cel mai ieftin iesi daca iei alta-tot automata.Ca sa o transformi in manuala,tb.cutie,cablu,placa,disc,rulment si volanta.Adauga suporti motor,planetare,pedalier+pedale,schimbat traseu evacuare,plastice interioare si nu in ultimul rand partea electrica,de modificat.
S-ar putea sa mai imi scape ceva.Asta ar trebui sa fie varianta de rezerva,daca nu gasesti alta automata.
PS-Intreaba-l pe @maniacostil,el avea una de 1.8 16 V,mi se pare ca e aceeasi.
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=63603
Like
  • vali2.0

• Mesaje scrise: 12
  • Masina: Vectra 1994
  • Cont inregistrat: 12 Sep 2011

• Mesaj Privat
mersi mult
Like
Skip ads

1. Home