Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Zafira
  3. Zafira A
  • luci84

• Mesaje scrise: 10
  • Masina: Zafira 2001 z18xe
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 08 Dec 2011

• Mesaj Privat
am un opel zafira,1,8 benzina,2001,z18xe,92 kw.am pus masina la tester si mia aparut o eroare,senzor temperatura aer-aspirat,si imi dadea -40 grade.am vazut pe forum la altcineva ca avea aceesi problema,de retinut ca debitmetru lam schimbat si este nou.aici pe forum am vazut ca acel coleg avea aceeasi problema,si i s-a spus ca poate de la senzoru de la EGR,cine stie sa-mi spuna unde se afla acel senzor de la EGR la opel zafira mentionat de mine?am inteles ca afecteaza consumu dk am eroarea asta,si as vrea sa schimb senzoru,va multumesc anticipat
Like
  • COSTIY20DTH

• Mesaje scrise: 308
  • Masina: Zafira 2006 Z18XER
  • Cont inregistrat: 15 Dec 2009

• Mesaj Privat
sal luci ,nu cred ca ai egr pe masina pt. ca e benzinara Zafiruta .la mine DA ca a mea este dizelara y20dth.
cred ca la tine se refera la "iac" senz. dintre filtru de aer si pompa. il desfaci si-l cureti cu benzina..zic eu
Like
  • luci84

• Mesaj Privat
ms de raspuns,la debitmetru te referi?ca un mecanic mia spus ca nu e acolo
Like
  • suspended-9452

• Mesaje scrise: 2,418
  • Masina: Astra 2016 B14XER
  • Cont inregistrat: 04 Sep 2007

• Mesaj Privat
Z 18 XE are debitmetru de aer dar mai are si un senzor intre debitmetru si filtru care citeste temperatura aerului din admisie. Verifica daca ai mufa bagata bine.Daca e ok, atunci inlocuieste senzorul.
Like
  • luci84

• Mesaj Privat
tu spui ca este un senzor intre debitmetru si filtru de aer,pe canalu ala,scuze expresia,sau e ceva atasat la debitmetru.mi sa schimbat filtru de aer acu o sapt,apoi mia aparut eroarea asta,ca inainte nu aveam ca mai facusem test la motor
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Zafira
  3. Zafira A

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață