Nu neg... pentru ca nu stiu ce apucaturi are... de cand l-am vazut cu becali la masa nu m-a mai interesat
Nu noi am hotari. Nimeni nu-l impiedica sa umble, odata ce plateste pentru asta, ca toata lumea. Si cu tricicleta daca vrea.
Nici pe mine, atata timp cat ar plati taxa de aglomeratie... Acum ma deranjaza toata lumea, pentru ca nu e loc de toti. Asa ca decat sa nu merg eu cu masina, mai bine nu merg altii. Eu sunt dispus sa platesc (nu ca as avea bani) iar altii nu. E alegerea fiecaruia.
Nu toti fac magarii, acum cine discrimineaza - daca si-au permis un Q7, bravo lor. Atata timp cat nu fac magarii, sa mearga cu el sanatosi.
Exact - e alegerea fiecaruia
De acord - deci cum multi ar face asta, traficul s-ar reduce. Asta e si ideea.
Atentie, nu am vrut sa spun ca cei cu salariul minim sunt neaparat cioflingari. Sunt si unii care au milioane de $ si sunt...
Dar nu ii interzice nimeni. Platesti - circuli, la fel cum daca platesti biletul te duci la film, daca platesti parcarea ai unde parca, etc.
Gresesti, am inceput pe un Oltcit, apoi pe o dacie pana acum nici o saptamana! 😂 Dar nu eram arogant la adresa posesorilor de dacie (inca o mai am pe a mea), ci la adresa celor care tin neaparat sa circule cu masina in loc sa se foloseasca de metrou. Si sa fim seriosi, cand vad cate o dacie din 1970 scotzand fum si ramanand in drum parca as vrea sa-i zic proprietarului sa ia metroul ca-i mai sanatos si sa foloseasca rematul cu incredere...
Nu generaliza... nu masina face pe om.
Nu am facut-o, nu ma consider bogat, sunt salariat, nu am Q7 sau Touareg.