chempes
- Mesaje scrise: 72
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Dec 2011
- Mesaj Privat
- craciunnik
- *
- 9 mesaje
- din 18 Mai 2010
- Astra 2004 z17se
- Bucuresti
craciunnik
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Astra 2004 z17se
- Cont inregistrat: 18 Mai 2010
- Mesaj Privat
chempes
- Mesaje scrise: 72
- Masina:
- Cont inregistrat: 30 Dec 2011
- Mesaj Privat
Sn4k32004
- Mesaje scrise: 34
- Masina: Astra 2005 Z19DTJ
- Cont inregistrat: 28 Jun 2011
- Mesaj Privat
acum 2 saptamani am avut o mare problema nu baga caldura aproape deloc cu toate ca apa avea 80 de grade.am fost nevoit sa dau jos bordul pentru a umbla la aeroterma pentru a da bordul jos trebuie date jos si usile fata cand am scos aeroterma am avut surpriza sa gasesc clapeta care inchide si deschide caldura rupta iar aeroterma era sparta undeva in spate . mentionez ca masina am folosito cam 5 luni pe scoala iar nenea acela care mi a montat dubla comanda cred ca a spart aeroterma am cumparat o aeroterma sh si am montato functioneaza perfect mai ales acum cu webasto este super mai ma ocup si cu incarcare freon la orice masina
salut... am mare nevoie de informatii asupra procesului de demontare a consolei bord deoarece nici mie nu imi functioneaz trebuie caldura in masina... tin sa precizez ca in primavara asta voi demonta bordul... am inteles din alte discutii ca sunt si 2 suruburi in incinta motorului undeva langa caseta de directie... si sigur mai sunt undeva pe langa stergatoare... eu am deschis un forum unde as vrea sa mai adaugi niste detalii ... "https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=92069&highlight= " astept cu nerabdare noi instructiuni... p.s. am si manualul de reparatie care ma ajutat in anumite privinte . exemplu... scoaterea consolei de lumini din stanga
Sn4k32004
- Mesaj Privat
acum 2 saptamani am avut o mare problema nu baga caldura aproape deloc cu toate ca apa avea 80 de grade.am fost nevoit sa dau jos bordul pentru a umbla la aeroterma pentru a da bordul jos trebuie date jos si usile fata cand am scos aeroterma am avut surpriza sa gasesc clapeta care inchide si deschide caldura rupta iar aeroterma era sparta undeva in spate . mentionez ca masina am folosito cam 5 luni pe scoala iar nenea acela care mi a montat dubla comanda cred ca a spart aeroterma am cumparat o aeroterma sh si am montato functioneaza perfect mai ales acum cu webasto este super mai ma ocup si cu incarcare freon la orice masina
salut... am mare nevoie de informatii asupra procesului de demontare a consolei bord deoarece nici mie nu imi functioneaz trebuie caldura in masina... tin sa precizez ca in primavara asta voi demonta bordul... am inteles din alte discutii ca sunt si 2 suruburi in incinta motorului undeva langa caseta de directie... si sigur mai sunt undeva pe langa stergatoare... eu am deschis un forum unde as vrea sa mai adaugi niste detalii ... "https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=92069&highlight= " astept cu nerabdare noi instructiuni... p.s. am si manualul de reparatie care ma ajutat in anumite privinte . exemplu... scoaterea consolei de lumini din stanga
bord-ul nu iese din cauza usilor... ? si inca ceva... la mine sigur nu este rupta clapeta de aer rrece cald... doar cred ca a iesit din rotitza sau ceva de genu deoarece piesa intre motoraas si clapeta trebuie sa o apas tare si doar in acest fel imi baga caldura in masina tin sa precizez ca are clima
- craciunnik
- *
- 9 mesaje
- din 18 Mai 2010
- Astra 2004 z17se
- Bucuresti
craciunnik
- Mesaj Privat
Sn4k32004
- Mesaj Privat
inca ceva u ai spus ca... daca dau usile jos.... si desfac si suruburile alea... cate 2 in fiecare parte... ar treebui sa iasa bordul... sau trebuie sa desfac si la stergatoare... si la caseta de directie suruburile aerotermei...? tin sa mai prezicec ca am deschis un forum pe acest subiect "https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=92069&highlight= "dar la care nu am avut raspunsuri...
promit ca voi realiza si un tutorial... cu tot ce trebuie... poze si explicatii...
mersi inca o data si sper sa mai vii cu idei in vederea clapetei...pe care sincer eu as inlocui-o cu una mai rezistenta... (daca se intampla sa se rupa din nou)
multumesc mult
- craciunnik
- *
- 9 mesaje
- din 18 Mai 2010
- Astra 2004 z17se
- Bucuresti
craciunnik