Ai uitat parola?


  • opelvivaro1.9cdti

  • Mesaje scrise: 4
  • Locatie: Brasov
  • Masina: Vivaro din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 01 Apr 2012

  • Garaj Mesaj Privat
Salutari la toti
Am un opel vivaro din 2006 1.9 cdti,in ultima vreme a pornit destul de greu mai ales dupa un drum lung.Acum o saptamana dupa un drum de 400km am oprit si dupa catva ore vrand sa pornesc nu a pornit.Electromotorul invartea bine de tot dar nimic .Am incercat tractat a pornit din prima,dupa ce a pornit motorul mergea normal .Dar iar cand am oprit nu a pornit numai tractat.Am dus la un servis unde testerul univesal nu a dat nici o problema(cood)
Am verificat injectoarele cu pahare la retur nu scapa (cu motorul ne pornit numai cu demarol),am scos cititorul de rotatie de sup cutie si am curatat,am verificat distanta supapelor (normal),am schimbat regulatorul de pe pompa(nimic),Am scos senzorul de pe rampa comon rail si am curatat,am primit o pompa pentru test si cu asta a pornit ,am cumparat la dezmebrari o pompa de injectie am montato si a pornit din prima ,dar dupa un drum de 5 km am oprit si nu a mai pornit .
Daca aveti vreo idee sau a patit cineva la fel Help Me
Cu stima B.C.
  • insignia

  • Mesaje scrise: 863
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Signum Z19dt din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 26 Nov 2009

  • Garaj Mesaj Privat
ai dpf?
  • opelvivaro1.9cdti

  • Mesaje scrise: 4
  • Locatie: Brasov
  • Masina: Vivaro din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 01 Apr 2012

  • Garaj Mesaj Privat
nu am

Discutii similare

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata