Lun 02 Apr, 2007 1:04 pm
17/18 octombrie 2005, 12 am,plecam spre Bucuresti cu o Dacie Solenza (rip), masina fiind usoara si tragea bine (zic eu), mergeam cu 130-140 km/h. La Simian, dupa Severin, 130 la ora, 3am, curba la stanga la 90 grade, franez trag stanga, incep sa derapez,imediat curba la dreapta, trag dreapta masina prinde cu roata din spate acostamentu (daca asa ii zice). Si apoi nu mai stiu, am simtit cum ma invart in aer, apoi un pod, lovesc cu roata din dreapra lateral capu de pod, ma invart iara prin aer si ma opresc la 5 m de pod pe contranses. Din masina iesea fum, pretena in dreapta nu putea sa iasa din masina, centura se blocase, usa se blocase de la impact. Plin camp, 3 noaptea, bezna, eram exact intr-o curba dubla. Vedeam farurile tirurilor de dupa curba. Incerc sa pun avarii, nimic. M-am prins ca zburase bateria de la impact. Ma tot gandeam ca vin tirurile si ne lovesc ca nu aveam nici o lumina, prietena era prinsa. Iau 3410 si il folosesc pe post de lanterna si fug spre primul tir care venea. Ala ma vede, ma ocoleste si pleaca. La 10 s vine si al doilea tir, care ma ocoleste si pleaca si asta. Reusesc sa o scot pe pretena, apoi imeidat vine o dubita si opreste. Apuc sa ii mai zic la baiatu ala ce a oprit "du-te pune masina cu avarii in curba sa se vada bine". Si apoi mi s-a rupt firu, mi-am revenit intr-o benzinarie alaturi de politie si prietena. Si cam atat... am tras unele concluzii:
- trebuie franat inainte de curba, nu in curba;
- intodeauna un cutit in bord in caz ca se blocheaza centura sa poti sa o tai (acuma port unul);
- intotdeauna o lanterna cat de mica, sau orice sursa de lumina.
Am ramas cu niste amintiri tragice, inca simt lovitura cu podu, am viziunea parbrizului zburat la impact (a fost gasit la 100 m pe camp, in vale) si simt "aterizarea" pe pamant.
Nu am murit, multe contuzii si hematoame, mai ales de la centura de siguranta. 3 zile de spitalizare. Prietena s-a lovit la cap si la genunchi. Nimic grav. Pe solenza a mai ramas intreaga luneta, in rest tot a fost rupt sau spart, pana si blocu motor fisurat. Am vandu-o cu 600 euro, dupa ce am primit banii de pe casco.
La 1 luna dupa accident mi-am luat opel, la inca 1 luna am ajuns aici pe forum, si acu dupa 1 an jumate scriu romane despre ce a fost. 😃