Cam cu 20 km. înainte de Tg. Jiu am vãzut un panou care ne spunea cã dacã o luãm la stânga de pe sensul nostru de mers ºi mergem 4,5 km., în poze o sã vedeþi panoul în oglindã, panou pe care l- am fotografiat la plecare, ajungem în Cheile Sohodolului. Cum în acel moment nu aveam nicio idee despre destinaþia noastrã, am decis sã ne îndreptãm cãtre aceste chei, experienþele anterioare dovedindu- ne cã alegerea unor astfel de forme de relief ni se potriveau mãnuºã. Dupã ce am traversat localitatea Runcu am intrat în Cheile Sohodolului, intrare care ne- a înfricoºat iniþial deoarece albia râului Sohodol, râu care traverseazã aceste Chei, era uscatã ca un fund de bebeluº protejat de faimoasele pampers, dar care pe mãsurã ce înaintam îºi revenea spectaculos, la nivelul scutecelor din bumbac (finet), adicã curgeau pe toate pãrþile (comuniºtii de o seamã cu mine ºtiu despre ce vorbesc) 😳. Lãsând proprietãþile scutecelor de- o parte, vã spun cã dupã ce am intrat cam 12 km. în interiorul Cheilor Sohodolului ne-am gãsit ºi un loc de campare unde ne- am instalat cu cãþel, cu purcel ºi am petrecut urmãtoarele trei zile. Sincer am avut noroc cã am gãsit acest loc mai mult datoritã faptului cã era într- o zi a sãptãmânii, vineri, când nu toatã lumea începuse sfârºitul de sãptãmânã. Spun asta deoarece, dacã în prima zi a sosirii noastre în zonã eram chiar un pic speriaþi de liniºtea din zonã, în urmãtoarele douã zile respectiv sâmbãtã ºi duminicã, Cheile au devenit neîncãpãtoare pentru mulþimea de "turiºti" veniþi cu o pãturã, un grãtar, o sticlã de vin de 10 l. ºi cu portbagajul plin de lãutari, care se revãrsau care mai de care pe malul micuþului râu Sohodol, încercând sã impresioneze cât mai mult pãstrãvii aflaþi în tranzit prin apele râului. Cât despre noi, aºa cum vã spuneam ºi mai sus, am petrecut trei zile, douã nopþi, la preþ minim, în ofertã figurând cazare, masã, odihnã, foc de tabãrã, piscinã, fitness, service pentru maºinã, º.a. , ce sã mai, neºte oameni deosebiþi! 😛