ETONIX
- Mesaje scrise: 32
- Masina: Frontera 1996 X22XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Jan 2013
- Mesaj Privat
baba007- Suspendat
- 105 mesaje
- din 17 Dec 2007
- Frontera 2002 2.2 DTI
- Timis
baba007- Mesaje scrise: 105
- Masina: Frontera 2002 2.2 DTI
- Cont inregistrat: 17 Dec 2007
- Mesaj Privat
- bozo
- **
- 128 mesaje
- din 20 Nov 2012
- Frontera 1996 x20se
- Bucuresti
bozo
- Mesaje scrise: 128
- Masina: Frontera 1996 x20se
- Cont inregistrat: 20 Nov 2012
- Mesaj Privat
ANJ
- Mesaje scrise: 69
- Masina: Frontera 1994
- Cont inregistrat: 27 Jul 2012
- Mesaj Privat
Capul de pe plafon arata super .
Din cate vad in poza si am vazut si pe viu in Germania ai destul de multe spatii unde carcasa nu este lipita perfect de caroserie.
Vrei sa il cumperi sau este deja montat ?
Si eu am avut intrebarea asta cu partea foarte latita si am inteles ca este facuta asa pentru a colecta si elimina apa de la ploaie etc intrata pe prin priza de aer . sper sa nu gresesc.
Alin.
Din cate vad in poza si am vazut si pe viu in Germania ai destul de multe spatii unde carcasa nu este lipita perfect de caroserie.
Vrei sa il cumperi sau este deja montat ?
Si eu am avut intrebarea asta cu partea foarte latita si am inteles ca este facuta asa pentru a colecta si elimina apa de la ploaie etc intrata pe prin priza de aer . sper sa nu gresesc.
Alin.
- Andrei_vl
- 753 mesaje
- din 27 Mar 2011
- Frontera 1995 23DTR
- Valcea
Andrei_vl
- Mesaje scrise: 753
- Masina: Frontera 1995 23DTR
- Cont inregistrat: 27 Mar 2011
- Mesaj Privat
ANJ
- Mesaj Privat
- bozo
- **
- 128 mesaje
- din 20 Nov 2012
- Frontera 1996 x20se
- Bucuresti
bozo
- Mesaje scrise: 128
- Masina: Frontera 1996 x20se
- Cont inregistrat: 20 Nov 2012
- Mesaj Privat
ANJ
- Mesaj Privat
As fi preferat sa nu atasez pozele astea (sunt prost facute si nici nu e terminat ).
Acum o saptamana arata asa ... acum a primit si un cap de snorkel (copie safari snorkel) si a fost debitat la dimensiuni.
Sambata se vopseste negru si se monteaza definitiv.
Revin duminica sau luni cu produsul finit.
Alin,
ETONIX
- Mesaj Privat
ETONIX
- Mesaj Privat
cip077- Suspendat
- 1,278 mesaje
- din 22 Feb 2009
- Frontera 2003 2,2 dth
- Prahova
cip077- Mesaje scrise: 1,278
- Masina: Frontera 2003 2,2 dth
- Cont inregistrat: 22 Feb 2009
- Mesaj Privat
Salutare.
Eu v-a intreb, in afara utilitatii lui de a putea trece prin vaduri de apa, si sa nu 'ia' apa motorul, pentru ce naiba sa pui nebuniile(am cautat sa folosesc un cuvant mai diplomatic) astea pe masina. Unde intrati cu masinile, sa fie nevoie sa traga aer ca submarinu? Da, o sa spuneti ca jos, la motor e praf mult, etc, balarii. Scuturi sau schimbi filtrul de aer la timp si ai rezolvat cu 'sarpele' asta de pe masina.
Dar cum gusturile nu se discuta...., spor la modificari. Sa veniti cu poze.
Eu v-a intreb, in afara utilitatii lui de a putea trece prin vaduri de apa, si sa nu 'ia' apa motorul, pentru ce naiba sa pui nebuniile(am cautat sa folosesc un cuvant mai diplomatic) astea pe masina. Unde intrati cu masinile, sa fie nevoie sa traga aer ca submarinu? Da, o sa spuneti ca jos, la motor e praf mult, etc, balarii. Scuturi sau schimbi filtrul de aer la timp si ai rezolvat cu 'sarpele' asta de pe masina.
Dar cum gusturile nu se discuta...., spor la modificari. Sa veniti cu poze.
- SUPERDRAGOS
- 2,666 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,666
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
Problema la Frontera e ca nu are stalp fata exterior (la parbriz).Pare ca are,dar se deschide cu tot cu usa.
Obligatoriu deci snorkelul trece peste parbriz,deci dupa ce ca e urat cu draci,iti mai ia si din vizibilitate,riscand sa tavalesti vreun pieton mai slabut...Pe care evident nu-l vezi datorita unghiului mort (dublu) format acum de stalpul interior+snorkel..Deci sanse duble...
Cum vad eu rezolvarea problemei?Tras snorkelul prin aripa,continuat PRIN stalpul parbrizului (interiorul masinii) si scos doar capul,la cativa cm.peste parbriz.Stalpul interior insa mi se pare cam subtirel,si nu stiu daca asigura un volum suficient de aer.Acum se poate modifica stalpul interior,dar asta inseamna aproape sigur bord+parbriz+plafon date jos..Insa rezultatul ar fi pe masura-snorkel perfect functional,stalpul interior putin mai umflat decat normal.Atat.
Am desenat cu galben capul snorkelului.De fapt tb.pe partea cealalta,dar ati inteles ideea.Sagetile arata asa-zisul stalp,care de fapt se misca odata cu usa.
Obligatoriu deci snorkelul trece peste parbriz,deci dupa ce ca e urat cu draci,iti mai ia si din vizibilitate,riscand sa tavalesti vreun pieton mai slabut...Pe care evident nu-l vezi datorita unghiului mort (dublu) format acum de stalpul interior+snorkel..Deci sanse duble...
Cum vad eu rezolvarea problemei?Tras snorkelul prin aripa,continuat PRIN stalpul parbrizului (interiorul masinii) si scos doar capul,la cativa cm.peste parbriz.Stalpul interior insa mi se pare cam subtirel,si nu stiu daca asigura un volum suficient de aer.Acum se poate modifica stalpul interior,dar asta inseamna aproape sigur bord+parbriz+plafon date jos..Insa rezultatul ar fi pe masura-snorkel perfect functional,stalpul interior putin mai umflat decat normal.Atat.
Am desenat cu galben capul snorkelului.De fapt tb.pe partea cealalta,dar ati inteles ideea.Sagetile arata asa-zisul stalp,care de fapt se misca odata cu usa.
ANJ
- Mesaj Privat
Sincer vorbind acum.
La fel ca si voi sunt foarte multumit de frontera imi place foarte mult si imbina utilul cu placutul la un pret rezonabil.
Din punctu meu de vedere si foarte sincer vorbind (desi o sa fiu criticat) snorkel si alte multe accesorii se pun pe frontera pentru poza.
Acum astept criticile.
La fel ca si voi sunt foarte multumit de frontera imi place foarte mult si imbina utilul cu placutul la un pret rezonabil.
Din punctu meu de vedere si foarte sincer vorbind (desi o sa fiu criticat) snorkel si alte multe accesorii se pun pe frontera pentru poza.
Acum astept criticile.
- kriu
- 537 mesaje
- din 19 Oct 2007
- Omega 2003 y22dth
- Dolj
kriu
- Mesaje scrise: 537
- Masina: Omega 2003 y22dth
- Cont inregistrat: 19 Oct 2007
- Mesaj Privat