yankee
- Mesaje scrise: 7
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Mar 2005
- Mesaj Privat
yankee
- Mesaje scrise: 7
- Masina:
- Cont inregistrat: 07 Mar 2005
- Mesaj Privat
PLS, aici suntem intre prieteni si vorbim la 'per tu' 😉 !!!
Adevarul-adevarat este ca masinile fabricate incepand cu 98-99 incoace sunt muuuuult mai slabe calitativ ca cele de pana atunci.
Insa:
- siguranta pentru trafic : standardele de siguranta la AstraG sunt mai sus ca la A4 1995 (depinde si cate airbaguri are fiecare)
- costurile de intretinere si reparatii : avantaj net Opel
- sa/mi incapa familia (sotia si doua fete) : Astr-ul e caravan, nu 😉 ?
- consum : usor avantaj Opel
- stabilitate pe drum , in curbe : avantaj A4 (desi nu cred ca esti genul de sofer ce duce performantele unei masini la extrem si care sa aibe nevoie de un maxim de stabilitate in situatii extreme)
- fiabilitatea : avantaj Audi, DAR : pentru masini de aceeasi generatie; in cazul de fata nu se poate pune in discutie fiabilitatea, avand in vedere ca avem un Audi din 1995 cu sute de mii la bord, rupt in romania si un Astra cu 6 ani mai tanar, mers la promenada prin germania 80k km.
Concluzia o tragi tu![/quote]
Intr/adevar nu sunt un fan al vitezei mai ales cand sunt cu familia dar chiar si cand sunt singur ... apar inevitabil situatii in depasiri dar intr/adevar nu/mi place sa fiu la mustata
Sunt oleaca necajit pentru ca Opelul cu pricina a plecat , probabil daca stiam ce stiu acum , duminica il cumparam cu 6500 de Euroi insa timpul si/a spus cunvantul si a plecat la altul cu 6800 dar vor mai fi ocazii ...cam care ar fi un pret bun pentru un Opel Astra Caravan pe cele doua motorizari 1.7 dti Isuzu si 2.0 dti Ecotec ?? (cred ca e o intrebare destul de dificila)
- maddan
- **
- 320 mesaje
- din 16 Jan 2005
- Bucuresti
maddan
- Mesaje scrise: 320
- Masina:
- Cont inregistrat: 16 Jan 2005
- Mesaj Privat