Lun 11 Jun, 2007 10:10 am
[quote="Calibra-Turbo"]Hi bubu
I voted for "asa si asa".There are some little things that could have done better from my point of view.But I have to write that I respect your investitions to your car like time,money and passion.The voting for "asa si asa" is compered with the works I know from here in germany.Compered with other calibras in romania that I've seen on fotos I have to say that your car looks very very good.So go on with making your car look better.I marked on your photos the things that could have been done better or different from my point of view.I like much the work you have done on the engine compartment.At the interior I would have changed the bag of the handbrakelever.It looks quite used and you can buy it for little money also in red.
Merci pt aprecieri, si binenteles ai dreptate cu tot ce mi-ai aratat, prelungirea la spoileru spate e momentan prinsa in suruburi deaia se vede asa urat e pur si simplu fixata acolo si prinsa in suruburi deaia e asa urata si plus ca mai are alt defect intr-o parte s-a scurs un pic vopseaua, dar am sa dau cat de curand spoileru jos si am sa-l fac sa para dintr-o bucata, binenteles suruburile scoase...il fac frumos, partea aia de sus cu plasticu ala iesit in afara nu imi dau seama de ce la mine sta asa la altii am vazut ca nu apare cred k o sa il tai sau nu stiu cum pot sa il ascund, bandourile de pe partea stanga sunt asa strambe de cand am luat masina si spre rusinea mea chiar nu imi dau seama de ce nu le-am inlocuit acum, zilele astea urmeaza sa le cumpar si sa le schimb, prelungirea de la capota cum a fost asa am sudat-o nu aveam ce sa ii fac, si e "rieger" spre rusinea lor, nu stiu de ce au facut-o asa prost, sa nu vina la nivel cu aripile (oricum asta nu ma deranjeaza), spoileru de fata nu imi statea bine de la inceput si singura metoda prin care am putut sa il fixez a fost asa cu suruburile alea care se vad si in poza, iar manseta aia la frana de mana trebuie sa o schimb zilele astea, mi-a mai ramas din negru care e pe scaune si pot sa o fac trebuie doar sa o desfac, ma bucur ca iti place motoru si multumesc pt aprecieri... numai bine