- svg_gabriel10
- **
- 395 mesaje
- din 17 Aug 2012
- Alta tara
svg_gabriel10
- Mesaje scrise: 395
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Aug 2012
- Mesaj Privat
Eu am avut de-a face cu service-urile BOSCH din Varde, Vejle, Ribe si Esbjerg. Nu am decat cuvinte de lauda pentru ei, mai ales cei din Varde!
Mi-au gazduit masina cateva zile in atelierul lor pentru dezghetzare motor cu reshoul, dupa ce am mers prin nametzi pana s-a umplut compartimentul motor cu zapada si mi-a sarit distributia. M-au tractat, mi-au imprumutat scule si mi-au "destainuit" informatii pentru care ei au platit sa le afle! Cam acelasi sistem ca al romanilor de treaba care stiu ce inseamna sa ramai in drum cu probleme.
PS: Sunt si eu "moldovean", am ajutat pe multi cu ce am putut, dar am si primit!
Tot respectul pentru oamenii de omenie!
In alta oride de idei, urasc mentalitatea daneza....chiar ei unii dintre ei o urasc! 😊)
Off-topic: Eram in zona Ribe in ultimul an... si am lovit cu un Ford Focus o caprioara de mi-am spart spoilerul, grila, si mi-a zburat numarul de inmatriculare. Peste noapte mi-am pus numarul pe bord, in cazul in care trece politia...sa vada ca il am. La ora 2:00 in noapte cand vorbeam pe net cu ai mei, am auzit galagie in parcare, dar nu m-am uitat despre ce e vorba. A doua zi, am constatat ca acela a fost momentul cand niste idioti au gandit asa: Uite si romanu' asta ca are numarul in geam! Hai sa i-l dam jos si pe celalalt! Zis si facut, a doua zi aveam numarul de pe spate pliat in 2 in fatza usii ... smuls cu tot cu suport de pe portbagaj. In aceeasi zi mi-am indreptat ambele numere si am cumparat suportii de plastic. Cand sa ii montez... surpriza!: Vine un idiot betziv dintr-un bar cu telefonul mobil sa ma filmeze ca umblu la numerele masinii si ca suna la politie 😊) ...CITEZ " Ce faci acolo? Te filmez! Stii ca nu ai voie sa umbli la numere? Ia mana de acolo! Aaa, esti din Romania, acum chem politia!"
Concluzia o trageti singuri!
- scorpio18
- 1,462 mesaje
- din 12 Jul 2008
- Astra 2000 y20dt
- Alta tara
scorpio18
- Mesaje scrise: 1,462
- Masina: Astra 2000 y20dt
- Cont inregistrat: 12 Jul 2008
- Mesaj Privat
Am un coleg care a vrut neaparat sa-si inmatriculeze jettaul din Romania si a platit pe ea mai mult decat un alt coleg care 2 luni mai tarziu a cumparat o bora identica cu vreo 5000kr mai putin.
Da am avut si colegi polonezi care au venit cu BMW-ul si in drumul spre casa au ajuns pietoni 😊
Cat despre cei de la Bosch, sunt foarte suprins, foarte ne-danez si chiar nu ma asteptam sa aiba mecanici competenti....
Am vazut cazuri cand si mecanicu si-a cumparat Haynes 😊))
- svg_gabriel10
- **
- 395 mesaje
- din 17 Aug 2012
- Alta tara
svg_gabriel10
- Masina:
- Mesaj Privat
NICIODATA sa nu ajungi pe acolo!
La un moment dat, m-am dus sa imi repare ceva pe garantie si m-au refuzat...era sa ii bat pe aia 2...m-au dat afara din atelier (masina prezenta defectiune). Astia nu isi fac datoria decat daca te duci cu avocatul la ei !
Stiu si eu pe cineva cu BMW caruia i-a saltat SKAT-ul masina, avea nr de BG
Am terminat-o cu Danemarca in Decembrie cand firma mi-a desfacut contractul de munca. Acum traiesc prin Madrid 😃
PS: Am mers pe nashpa in DK 3 ani jumatate...cu nr de RO 😊)
Bafta!
suspended-9452- Suspendat
- 2,417 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Astra 2016 B14XER
- Prahova
suspended-9452- Mesaje scrise: 2,417
- Masina: Astra 2016 B14XER
- Cont inregistrat: 04 Sep 2007
- Mesaj Privat
Parca citesc un scenariu de film.
Cum adica sa nu ai voie sa umbli la numarul de inmatriculare ?
Am fost si eu de multe ori in Grecia si Austria, ca turist doar, dar acolo (ma refer mai mult la Austria) nu am auzit sa fie chiar atat de ''strict'' totul.
- svg_gabriel10
- **
- 395 mesaje
- din 17 Aug 2012
- Alta tara
svg_gabriel10
- Masina:
- Mesaj Privat
Pe langa faptul ca ei fac orice manopera dupa manual... nu dupa realitate, au si un comportament gen: "noi suntem atotstiutori... voi platiti pentru ce zicem noi, daca nu...duce-ti-va draq!"
Si te mai tin baietii pieton cu saptamanile, ca ei sa bea cafele non stop!
- scorpio18
- 1,462 mesaje
- din 12 Jul 2008
- Astra 2000 y20dt
- Alta tara
scorpio18
- Mesaj Privat
Parca citesc un scenariu de film.
Cum adica sa nu ai voie sa umbli la numarul de inmatriculare ?
Am fost si eu de multe ori in Grecia si Austria, ca turist doar, dar acolo (ma refer mai mult la Austria) nu am auzit sa fie chiar atat de ''strict'' totul.
cand ai 1000 de conationali pentru care legile sunt optionale intr-o tara cu populatie de 5milioane se ajunge acolo.
SI din cei 1000 de conationali nu sunt destul de multi ce nu-s colorati. Furturile si bataile intre romani sunt destul de multe in ziare. Card skimming, furturi din magazine, din curti, de peste tot. Automat se gandesc cand te vad cu un numar de RO in mana ca incerci sa furi masina...
Romanul din pacate din totdeauna s-a gandit ca legea nu i se aplica si mereu a incercat sa o intoarca dupa cum vrea...
Acum vreo 2 luni citeam ca l-au oprit pe un sofer de camion roman care merge pe autostrada si se uita la filme pe DVD... WTF?! I-au dat o amenda pentru care va munci pe urmatoarele cateva luni sa o plateasca...
DIn pacate cam toata europa e rasista... arata-mi o tara si-ti zic ce urasc, desi in mare parte cam toti urasc alte tari mai de la est de ei.
VILY_88
- Mesaje scrise: 21
- Masina: Vectra 2004 Y22dtr
- Cont inregistrat: 15 Sep 2011
- Mesaj Privat
- scorpio18
- 1,462 mesaje
- din 12 Jul 2008
- Astra 2000 y20dt
- Alta tara
scorpio18
- Mesaj Privat
VILY_88
- Mesaje scrise: 21
- Masina: Vectra 2004 Y22dtr
- Cont inregistrat: 15 Sep 2011
- Mesaj Privat
- svg_gabriel10
- **
- 395 mesaje
- din 17 Aug 2012
- Alta tara
svg_gabriel10
- Masina:
- Mesaj Privat
Revin cu o chestie amuzanta...
Dupa ce reprezentanta Opel Madrid mi-a diagnosticat masina gresit si le-am platit 100€ pentru asta(au zis ca am ECU ABS/ESP defecta)... s mi-au zis ca ma costa 1300€ unitatea noua si inca vreo 500€ pe manopera.....m-am apucat de masuratori...ghidat de TIS2000.
Astazi, ghinionul si norocul meu a fost sa fiu lovit din spate de o idioata la o intrare in giratoriu.
Firma mea daneza de asigurari m-a trimis pentru constatarea daunelor... tot la expertii astia 😊). Daca tot am fost pe acolo, l-am lamurit pe tipul care mi-a bagat pe gat ECU ABS... ca a gresit si de ce. I-am spus ca si eu folosesc TIS2000 pentru ghidare in detectarea problemelor... si ca problema mea se trage de la CIM. I-am inchis gura si m-a chemat maine sa vorbim, dupa ce evalueaza daunele de la accident.
Ce ziceti de asta? 😃 Si era atat de convins ca e ABS stricat... acum de ce a dat inapoi cand i-am dovedit cu aparatul de masura in fata ca au gresit? Eu sunt un simplu cetatean... interesat de ce se intampla in jurul meu! Ei sunt cei scoliti.
1-0...mai jucam!?
- florin38
- **
- 245 mesaje
- din 06 Aug 2011
- Vectra 2002 y22dtr
- Alta tara
florin38
- Mesaje scrise: 245
- Masina: Vectra 2002 y22dtr
- Cont inregistrat: 06 Aug 2011
- Mesaj Privat
sorindf2000- Suspendat
- 1,045 mesaje
- din 24 Feb 2011
- Brasov
sorindf2000- Mesaje scrise: 1,045
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Feb 2011
- Mesaj Privat
In fine...nu stiu daca asta demonstreaza ca mecanicul/reprezentantul din aceal loc era/este prost...eu, in schimb, eram cu "P" mare daca acceptam oferta lui...
- svg_gabriel10
- **
- 395 mesaje
- din 17 Aug 2012
- Alta tara
svg_gabriel10
- Masina:
- Mesaj Privat
I-am zis lu' nenea ala ca si eu folosesc tis2000 pentru investigatii...nu numai el! A ramas surprins, evident. Maine ii pun iar aparatul de masura in fatza...cu ce nu au facut ei bine 😊
Legat de schimbul tau de ulei.... ai platit si pentru partida viitoare 😊). Poti sa ne spui unde esti sau ce reprezentanta ti-a facut-o?
Stima!
sorindf2000- Suspendat
- 1,045 mesaje
- din 24 Feb 2011
- Brasov
- Masina:
- Mesaj Privat
Reprezentanta este in Germania si nu vreau sa vorbesc inainte, adica pana nu ma duc maine la un service normal dar, parca prea seamana intre ele "reprezentantele" astea GM/Opel...revin maine, sper, cu concluzia finala...
- svg_gabriel10
- **
- 395 mesaje
- din 17 Aug 2012
- Alta tara
svg_gabriel10
- Masina:
- Mesaj Privat
Daca esti in nordul Germaniei.... e de inteles ca ti-au cerut dublu:))
Eu am incercat din Danemarca sa imi cumpar niste piese de pe net de la un magazin nemtesc. Pretul era rezonabil. Aveam nevoie de un set de garnituri motor pentru mazda 626 si inca ceva tot pentru motor, ca imi manca ulei. Nu mi s-a aprobat plata online si m-am dus la magazinul cu pricina in Germania (Flensburg). La fata locului, baietii mi-au cerut 800 € pentru asta, cand pretul (tot al lor) de pe net era cu 600 € mai mic.
Explicatia?!... va urma, candva
sorindf2000- Suspendat
- 1,045 mesaje
- din 24 Feb 2011
- Brasov
- Masina:
- Mesaj Privat
De fapt ce sa mai vorbim...schimb de ulei cu cel mai ieftin ulei posibil, adica GM...106 E...jenant, in locul lui ala din reprezentanta, comunicam preturile astea clientilor pe e-mail, gaseam o scuza...ceva...sa nu fiu nevoit sa privesc omul in fata cand zic asa preturi...