- Cata_Panacotta
- **
- 399 mesaje
- din 29 Mar 2010
- Astra 2010 z16xer
- Bucuresti
Cata_Panacotta
- Mesaje scrise: 399
- Masina: Astra 2010 z16xer
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Mar 2010
- Mesaj Privat
Urmeaza sa fac si eu revizia In mai LA opel GTT
ide pot sa ma uit la iei cum face revizia imi da voie ?
Am voie sa vin eu cu uleiul meu si cu filtrele? Si m-ai aveti ide imi pot lua uleiul uzat?
Si acea piulita de la baia de ulei mi-o schimba ?
Daca fac alt undeva revizia am sansa sa pierd garantia ?
Multumesc
alex11
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Astra 2007 z14xep
- Cont inregistrat: 24 Mar 2008
- Mesaj Privat
de dat voie sa stai acolo sa vezi cum iti face treaba,nu iti da!
revizia se face cu produse de la ei din atelier,nu iti accepta produsele cu care vi,si nici uleiul vechi + piulita de la baie nu le primesti inapoi.
poti sa faci revizia si in alta parte,fara sa pierzi garantia,numai la un service autorizat. adica:GTT,DI BASS,RADACINI...si care o mai fi! 😊)))
iti urez bafta!
meflorin
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 01 Jul 2009
- Mesaj Privat
- Cata_Panacotta
- **
- 399 mesaje
- din 29 Mar 2010
- Astra 2010 z16xer
- Bucuresti
Cata_Panacotta
- Mesaje scrise: 399
- Masina: Astra 2010 z16xer
- Cont inregistrat: 29 Mar 2010
- Mesaj Privat
Urmeaza sa fac si eu revizia In mai LA opel GTT
ide pot sa ma uit la iei cum face revizia imi da voie ?
Am voie sa vin eu cu uleiul meu si cu filtrele? Si m-ai aveti ide imi pot lua uleiul uzat?
Si acea piulita de la baia de ulei mi-o schimba ?
Daca fac alt undeva revizia am sansa sa pierd garantia ?
Multumesc
As vrea sa fac revizia la @maiaandrei......
Dar mie frica de astia ca pot sa pierd garantia.....
Cand am sunat la iei si mi-au spus ca ma costa 700 ron revizia... am zis pas si daia as vrea sa ma duc la @maiaandrei....
Ca am inteles ca la astra h filtrul de polen trb sati dea torpedoul jos.... si eu acolo am un led mic care bate destul de puternic si nu este prins calumea in cleme acelea si mie frica ca daca dau aia torpedoul jos si cand il pune la loc cade ledul ca la cum lucreaza astia ...... nu mai am de unde sa fac rost de altu.....
Un sfat prietenesc unde spuneti sa ma duc? Ca sa nu pierd garantia...
Sau un service opel aceptabil ca pret si sa faca si treaba buna........
Numai bine
- george_slz
- 535 mesaje
- din 29 Jul 2006
- Astra 2007 z13dth
- Buftea
george_slz
- Mesaje scrise: 535
- Masina: Astra 2007 z13dth
- Cont inregistrat: 29 Jul 2006
- Mesaj Privat
Poti sa le ceri baietilor sa nu se atinga de torpedou, cu promisiunea ca te vei ocupa tu de filtrul de aer-habitaclu. Tot aici, cu mici insistente poti sta langa mecanic(daca te dau afara pe o usa, tu intri pe alta, asta in cazul in care au nu devenit intre timp ....mai asa ca ceilalti...adica dobitoci).
Uneori stau si ma intreb, oare astia din reprezentante, nu stiu ca isi pot fura clientii unii altora, doar renuntand sa fie imbecili?!
P.S. Niciodata sa nu pui in aceiasi oala Radacini Vitan cu Radacini Timisoarei sau Dimitrof. Primii merita respect, restul nu!
kissfm2011- Suspendat
- 81 mesaje
- din 20 Mai 2011
- Astra 2001 z18xe
- Bucuresti
kissfm2011- Mesaje scrise: 81
- Masina: Astra 2001 z18xe
- Cont inregistrat: 20 Mai 2011
- Mesaj Privat
- banderas_232003
- *
- 8 mesaje
- din 21 Sep 2009
- Bucuresti
banderas_232003
- Mesaje scrise: 8
- Masina:
- Cont inregistrat: 21 Sep 2009
- Mesaj Privat
Melchiade
- Mesaje scrise: 82
- Masina: Corsa 2004 Z13DT
- Cont inregistrat: 03 Nov 2009
- Mesaj Privat
- ccostras
- 712 mesaje
- din 21 Jan 2007
- Omega 2002 Y25DT
- Bacau
ccostras
- Mesaje scrise: 712
- Masina: Omega 2002 Y25DT
- Cont inregistrat: 21 Jan 2007
- Mesaj Privat
De ce spui asta? Intreb doar, nu te contrazic pentru ca nu cunosc... Sunt din Bacau si ptr prima oara duc masina la un service in alt oras.
Am masina in acest moment la Radacini in Drumul Taberei, e acelasi cu Vitan? E vorba de o lucrare mai dificila, masina are motor de 2.5 dti, cu common rail, multi km la bord si scoate fum negru extraordinar de mult cand are toane, o zi da, o zi nu. Am lasat-o acolo ptr verificare si astept sa vad ce vor gasi. Sper sa fie bine... Cei de care spuneam au diagnoza si meseriasi pentru verificare injectoare?
Problema.
De ce costa 200 de lei manopera pentru doua ore de service pentru schimb ulei si filtre + verificare coduri la GTT ? Din cate inteleg aceste tarife sunt la toate serviceurile Opel din Bucuresti.
Nu vi se par cam mult 2 ore pentru ulei si filtre + calculator ? Stiu ca nu ai voie sa intri in service pe langa mecanici .. decizie inteleapta pentru ca un nebun s-a apucat sa traga de o piesa de la masina cat eram eu pe acolo si pe urma tot el era cu gura mare ca nu i s-a facut directia bine.
Dar totusi ... 2 ore pentru ulei si filtre ? Ce sfantu` fac la uleiul ala ... il trag cu paiul din motor ?
Nu contest calitatea serviciilor. Sunt impecabili! Dar 200 de lei - 2 ore de manopera la ulei si filtre ... e prea mult pentru buzunarul meu.
notcrin
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Cont inregistrat: 17 Mai 2013
- Mesaj Privat
sorindf2000- Suspendat
- 1,045 mesaje
- din 24 Feb 2011
- Brasov
sorindf2000- Mesaje scrise: 1,045
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Feb 2011
- Mesaj Privat
Problema.
De ce costa 200 de lei manopera pentru doua ore de service pentru schimb ulei si filtre + verificare coduri la GTT ? Din cate inteleg aceste tarife sunt la toate serviceurile Opel din Bucuresti.
.
2013-2008> 5 ani...in fine, ceva pe acolo
Pai, masina mai are inca garantie? Sau cum de faci schimbul de ulei la reprezentanta...? Sunt de evitat reprezentantele si tarifele lor pentru asemenea operatiuni de intretinere, mai ales daca nu mai ai garantie. Doar pagina asta, pe care ai postat si tu, daca o citesti si vei vedea ca...nu merita. Pentru ulei si filtre, te duci la orice magazin, cumperi ce te intereseaza si apoi intrebi vanzatorul unde faci schimbul...sunt multi care au serviceul in spatele magazinului si manopera e gratis cu produsele cumparate de la ei sau la preturi modice...30-50 RON...