Ai uitat parola?

1. Home
  2. Îngrijire și întreținere
  3. Service-uri
  • mikyboy

• Mesaje scrise: 5,734
  • Masina: Insignia 2014 A20TDH
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 08 Dec 2006

• Mesaj Privat
astia sunt asa zisii patroni care fac bani pe spatele altora si au obrazul mai gros decat soricul porcului...
pe nesimtiti ca tine ar trebui sa ii scuipam in fata si sa le facem "reclama" pe toate site-urile inclusiv de tunning si atunci sunt sigur ca ar avea clienti foarte multi... 😉
daca eram eu pagubitul chemam politia direct cand am vazut ca bateria si celelalte piese nu mai sunt cu prelevare de amprente si daca se gaseau ca fiind ale angajatiilor tai iesea taraboi mare de tot cu presa si toate cele. ai noroc sa fie pagubitul un coleg de forum cu mult bun simt si frica de Dumnezeu ca altfel acum dadeai declaratii la politie si prin tribunale...
poate iti va fii invatatura de minte domnule "bigbos"...
Like
Skip ads

• Korleone

• Mesaje scrise: 65
  • Masina: Astra 2007 Z19DTL
  • Cont inregistrat: 23 Mai 2008

• Mesaj Privat
D`ale lui Mitica:
Poate a sarit bateria gardu`,in curte la om !
Like
  • horaa

• Mesaje scrise: 3,472
  • Masina: Astra 2012 a14net
  • Cont inregistrat: 05 Oct 2012

• Mesaj Privat
As putea spune ca norocul lor a fost chior. Lipsa catorva piese nu m-a deranjat prea tare intrucat la vanzarea masinii tot acelasi pret ar fi fost. Daca ar fi disparut piese motoare mai importante de valoare mai mare nu ma mai miscan de acolo. Dar eu tot nu pricep, daca masina nu a fost in service-ul dumneavoastra atunci cum de s-a facut expertiza la ei in service? sau defapt voi va "deplasati pe teren" si faceti doar fapte bune.
Dar nu cred ca mai are rost sa mai prelungim aceasta discutie. S-a dovedit clar cu cine am avut de-a face. A intrat aici, a provocat o mare valva, atragand multe vizualizari, astfel incat subiectul are acum aproximativ 300 de vizualizari de la 80 si ceva cate avea initial, acum regasindu-se pe google foarte usor.
PS: initial cand am vazut masina am intrebat de baterie si stergatoare. Raspunsul mi-a fost pe masura "amandoua sunt in service", dupa o zi am primit un alt raspuns "stergatoarele au fost furate". Dragut nu?
Like
  • 13nicu

• Mesaje scrise: 1,487
  • Masina: Astra 2002 hatch y17dt
  • Cont inregistrat: 17 Dec 2012

• Mesaj Privat
..pai eu am inteles asa ..... ca d-l patron al service-ului (sau ce calitate o fi avand @bigbos ) a considerat masina lui @horaa ca fiind un fel de bun de consum public din moment ce ne reaminteste de 2 ori ca proprietarul ( @horaa) a fost despagubit TOTAL de catre asigurari ....
Pai mai nene care vad ca ti tare cu service-ul .... din moment ce proprietarul a colaborat cu tine, a descarcat de pe platforma masina in fata colibei tale, n-a fost instintat despre regulile tale de organizare interioara ( ca parcarea langa service e nepazita si pe plata chit ca asta-i o abureala de 2 lei ) fara sa mai amintesc de baterie ..... putea fi @horaa despagubit de 10 ori de catre asigurari , putea primi cadou si un SLK ...masina lovita tot proprietatea lui ramane ! Inclusiv noroiul de sub aripi si antigelul scurs sint tot ale omului .... nu exista nici o scuza de a atinge ceva de pe masina. Service-ul sigur n-are nevoie de piesele alea ... dar baietzii ce freaca menta pe acolo sigur au ! Si nu ei neaparat .... ci poate urmatorul client care cauta acele piese la un pret mai convenabil .... hai , ce naiba , ca doar stim cu totii ce se ,,executa,, in unele service-uri.
Orice nas isi are nasul ....... intr-o zi o sa faceti ceva asemanator cu altul care poate se va dovedi ceva mai suparat si o sa va mute cu tot cu service ....in parcare !
Like
  • kinderasu

• Mesaje scrise: 1,588
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 07 Jun 2011

• Mesaj Privat
@bigbos Serviceul pe care il prezinti este unu tampit idiot inadecvat niste magari fara scrupule! de ce nu i-ai dus masina la remat direct?
da dc nu i`ai dezmembrato vandu-to pe bucati si apoi sa ii cer la om si bani de manopera?
Eu in locul lui Hora pur si simplu te calcam in picioare de nici naiba nu te mai scotea!
Poti sa ma raportezi oricarui moderator pt insultele aduse! ma supun pedepsei!
Cum puteti fi atat de nenorociti? sa luati bateria la om ? sa umblati la ea?
De ce nu o puteai tine in curte? vb aia e mare! mie la un service mi-au tint-o 1 saptamana pana am adunat banii de reparatie!
Niste ciobani! sa va ajute Dumnezeu sa aveti sucese in continuare!
Imi este deja scarba!
Atata nesimtire nu am mai intalnit!
Like
  • 13nicu

• Mesaj Privat
...am lucrat o perioada intr-un service ...de fapt intr-un atelier de tinichigerie ....dar am avut relatii si cu altele. Era clar , dupa demontarea unor subansamble, piese , accesorii , la montare nu se mai regaseau acelasi numar de cleme, suruburi si piulitze, becuri ...uneori nu se mai regaseau nici piesele de dimensiuni mai mici . Solutia ? ...pai masinile ce asteptau la intrare in service cu diferite daune ! Daca urmatoarea lucrare era tot o masina de modelul la care se lucra pentru finalizare , se considera ca esti norocos din stele. Erau aur curat piulitzele de 6 sau de 8 , clipsurile tip bradutz , mufe ...de shaibe nu mai vorbesc. Credeti ca service-ul pune de la el mocca o piulitza de 6 macar ? Nici vorba . De fapt service-ul e reprezentat de flacaul ce lucreaza la masina .... care si el este om ... si care evident , nu are un asa salar incat sa lucreze cu atentie la demontaj/montaj. Se merge pe trage/smulge, apuca bine cu bratele si rasuceste. De obicei patronul are un singur raspuns pentru flacaul in cauza la astfel de probleme ...,, te descurci !,, ... si oamenii se descurca.
Faza lui @horaa cu bateria e ceva banal ..... drumurile personale ale mecanicilor facute cu masina clientilor tin de cotidian ..... in caz de surprindere , stiti scuza ...,,aaaaa, tocmai faceam o proba sa vad cum se comporta masina ,,
Erau ,,dragutze,, fazele cind venea cite o masina lovita proaspat .... sareau baietzii ca ulii la rezervorul ei ...urma inspecta torpedoului, a interiorului , a portbagajului ...incepeau sa sune telefoanele pentru diferiti amici ce asteptau de ceva vreme sa aiba cu ce sa schimbe un motoras de stergatoare , un ventilator de caldura , un etrier de frana, un calculator, etc ....
Deviza mecanicilor era ....,,la noi nu se fura , totul se completeaza,, .... asa cum deviza tinichigiilor era ,,chitul si vopselele indreapta greselile,, ..... Toti gresim la locul de munca indiferent de profil ..din graba , din neatentie sau superficialitate ...de ce e imposibil de crezut ca nu se intampla asta si cind e vorba de masinile noastre ?
Orice mecanic care se respecta are la ciorap citeva zeci de piese (noi sau SH) pentru cele mai uzuale marci si care ti le va oferii zambind fix cind apari tu si cauti ....bine-inteles , amintindu-ti ca pretul oriunde in alta parte e triplu ..... Initial am crezut ca e un fenomen singular ...... tampenii ! E cit se poate de vast la scara nationala !
Cind tu ca proprietar iti demontezi in fata blocului stopul spate (de ex) , sigur ca vei avea grija la orice surubel si la orice piulitza , vei manui cu grija stopul , vei avea grija ca mufa sa nu se murdareasca si vei lucra cit mai curat posibil. Aveti impresia ca intr-un service se intampla la fel ? Poate cat timp stati in zona masinii ... sau in service-urile unde seful de atelier tine un control strict al lucrarilor si e mereu cu ochii pe baietzi ....ca mai sint si astfel de service-uri , nu pot sa nu recunosc ...in rest totul tine de noroc si de moralitatea celui ce va lucreaza la masina......
Like
  • kinderasu

• Masina:

• Mesaj Privat
Dar totusi ei se recomanda PROFI pe dracu`
daca erau profi! puneau o prelata peste masina sa fie acoperita! sa nu se poata ciordi sa se disculpe daca tot au scoso afara!
sa fie ferita si de ploaie si hoti si toate cele!
Totodata sunt scarbit pana peste cap! eu cand am avut masina in service(am asteptat 3 zile ca era de sarbatori) la un service anume intradevar baietii ma sunau! vino sa vezi ce si cum are! au desfacut de fata cu mine.
La final iarasi 2 mecanici verificau+ seful de service cu deviz cu tot! si totodata ma sunau in caz de aveau o piesa defecta.
In nici intr-un caz nu mi sa luat bateria... stergatoare si alte elemente!
@hora masina se poate repara! pacat ca ai luat putin bani!
Like
  • 13nicu

• Mesaj Privat
Initial si eu am zis asa , ca nu-i chiar asa lovita ....dar am facut impreuna un calcul incercand sa luam in considerare si cele mai mici piese si elemente + manopera per ansamblu si cheltuielile neprevazuta tinind cont la final atat de vopsitul integral cit si de aspectele comerciale ale masinii ... (kilometrii, varsta, alte detalii)...si am ajuns la concluzia ca nu prea merita. Oricum @horaa intre timp si-a cumparat un H, iar G-ul avariat l-a vandut l-a pachet.
Vis-a-vis de service-ul -minune .... ce prelata @Kinderasu ? .... cand aia stiau ca horaa a fost despagubit total de Carpatica , au considerat ca G-ul lui din fara service-ului e un gunoi asa ca li se parea normal sa ia de pe el una-alta ......tampita mentalitate.
Ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca brusc horaa se razgandea si sa-i fi spus patronului ....,,mah, m-am sucit , vreau sa repar masina aici la voi,,..... Pai cred ca imediat i se atragea atentia ca masina n-are stergatoare, far, si nu stiu ce i-a mai disparut de pe masina ...plus apa din interior pentru care n-ar fi fost nimeni vinovat ...eventual proprietarul ca n-a construit un garaj peste masina cit timp a stat la service pt constatare.
Like
  • florinianc

• Mesaje scrise: 1,591
  • Masina: Astra 2006 Z16xep
  • Cont inregistrat: 04 Jun 2010

• Mesaj Privat
oricum, destul de bine ca stim ce fel de oameni conduc locul ala. O sa fac "reclama" si pe alte forumuri pe care activez sa stie cat mai multi oameni cum sta treaba cu profi engineering astia.
Like
  • kinderasu

• Masina:

• Mesaj Privat
Asigurarile si serviceurile se pupan cur unu pe altu .. Lucrare de msntuiala bani putini serviceu primeste prima .. La fel si asiguratorul.
Am avut o masina cu mult mai distrusa. Si sa reparat cu 100 mil 😊
si masina din 2004.
Like
  • 13nicu

• Mesaj Privat
ok ..dar la @horaa era putin situatia mai ...delicata ...... si aici e vorba de viata lui privata. Pentru el rezolvarea situatiei a fost mai rentabila asa.
Like
  • kinderasu

• Masina:

• Mesaj Privat
Evident.
E mai bine asa. Orice nasina dupa o trauma ca asta ai mult de bagat si de tras nu se merita.
Era mai ok daca o dezmembra el. Ma rog situatii si situatii
Like
Skip ads

1. Home
  2. Îngrijire și întreținere
  3. Service-uri

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi