Ai uitat parola?


  1. Home
  2. Opel Astra
  • King of the road

  • Mesaje scrise: 489
  • Locatie: Mures
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 15 Apr 2004

  • Mesaj Privat
Salonul si noutatea pentru Opel care va aduce la Geneva cel mai rapid model Astra dezvoltat de divizia de autovehicule speciale Opel Performance Center - pe scurt OPC.

Iata versiunea de serie a conceptului de la Paris care infatisa cea mai potenta versiune Astra, cu motor de 240 CP si denumita pe atunci Astra High Performance Concept. Dezvoltata de divizia sport a lui Opel, Astra OPC dispune de o motorizare cu patru cilindri in linie, de 2 litri cilindree cu Turbo care ofera o putere maxima de 240 CP. Acceleratia de la 0 la 100 km/h este realizata de acest super Astra GTC in mai putin de sapte secunde iar viteza maxima atinge valoarea de 240 km/h.

Astra GTC OPC beneficiaza de sasiul dinamic IDS Plus cu control electronic continuu al tariei amortizoarelor si integrarea tuturor sistemelor dinamice de conducere, acesta fiind insa modificat pentru puterea si performantele marite ale motorului versiunii OPC.

Rotile au dimensiuni generoase, putand fi comandate cu anvelope 225/45 si jante pe 18 inch sau cu anvelope de 235/35 cu jante de 19 inch. Discurile de frana au dimensiuni foarte generoase ( 321 mm pe fata si 278 mm pe spate ) iar etrierele sunt vopsite in culoarea OPC blue.

Designul versiunii OPC pentru Astra GTC este impresionant prin solutiile agresive alese pentru desenul spoilerelor , pragurilor si celorlaltor elemente aerodinamice. Surprinde in mod placut evacuarea amplasata in partea din spate central si dotarile din interior: scaunele Recaro ofera un sprijin lateral si o sustinere maxime si pot fi comandate in combinatii de doua culori cu tapiterie din stofa sau din piele. Sunt oferite si diverse accesorii interioare sport, cu piele aluminiu sau in culoarea albastra specifica diviziei OPC.

Noul model de top Astra va fi disponibil la vanzare din toamna acestui an.

(www.auto-motor-si-sport.ro)

Poze:

https://www.clubopel.com/alb...ic.php?pic_id=500
https://www.clubopel.com/alb...ic.php?pic_id=501
https://www.clubopel.com/alb...ic.php?pic_id=502
https://www.clubopel.com/alb...ic.php?pic_id=503

Detalii tehnice:

Engine
Type: Inline-4, Turbocharged
Displacement cu in (cc): 123 (1998)
Power bhp (kW) at RPM: 240(176) / n.a.
Torque lb-ft (Nm) at RPM: 236(320) / n.a.
Brakes & Tires
Brakes F/R: ABS, vented disc/disc
Tires F-R: 225/45 R18
Driveline: Front Wheel Drive
Performance
Acceleration 0-62 mph s: < 7.0
Top Speed mph (km/h): > 149 (> 240)
Skip ads

  1. Home
  2. Opel Astra

Discutii similare

Intra in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Intalniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata




CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR