nu te-ai mai gandit sa bricolezi la filtrul original si anume sa fixezi mai temeinic cele doua tevi cu ceva de la BISON-EPOXI METAL? Eu la asa ceva m-am gandit dar nu prea stiu cam ce diametre de tava ar putea intre si cat de adanc, sau sa le pot infige la cald si apoi cu epoxi-metal doar pt o fixare/etansare mai sigura. Ma gandesc la ceva teava de cupru. Asa mi s ar parea mai elegant si usor de intretinut....
Este mai mult o intrebare catre tine ca ai tot rasucit la acea caracasa de filtru mai ales ca acum o ai data jos. Eu asa m-am gandit sa fac cand se va accentua sunetul.
Zi mi dupa parerea si experianta ta de ce nu este buna ideea mea, ca ma gandesc ca te ai gandit si la asta...
Carcasa filtrului original e facuta dintr-un plastic termorezistent, gen ebonita, destul de casanta (nu poti infige nimic la cald in ea). Eu am folosit bucatele de teava de cupru ramase de la instalarea unui aer conditionat de casa, cu diametrul de aprox 9mm. Stiu ca au intrat un pic mai ferm decat conductele originale. Am incercat sa le lipesc mai intai cu silicon si apoi cu poxipol.. ambele solutii au cedat diin cauza vibratiilor si a temperaturii mari de sub capota. Apoi m-am enervat si am pus filtru capsulat. Daca vrei, mai poti experimenta si tu pe timpul tau.. mie mi-a cam trecut .