- pasy marius
- *
- 9 mesaje
- din 27 Dec 2011
- Hunedoara
pasy marius
- Mesaje scrise: 9
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Dec 2011
- Mesaj Privat
freenolf
- Mesaje scrise: 81
- Masina: Corsa 2007 Z12XE
- Cont inregistrat: 28 Feb 2012
- Mesaj Privat
Pe bordul meu am doar un DID ( data+ora). Cand i-am schimbat becurile am observat ca in mufa din spatele display-ului intra o gramada de fire (vreo 8 sau 12 daca nu ma insel) Mai afiseaza display-ul ceva in afara de data si ora? Am incercat sa apas ambele butoane in acelasi timp si nici o reactie.
Multumesc
roko77
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Astra 2006 z17dtl
- Cont inregistrat: 22 Mar 2012
- Mesaj Privat
al doilea buton , nu cel de ceas , se foloseste ptr a comuta intre functiile displayului din mijloc
alta concluzie este ca daca foloseste becuri de backlight de 11w o sa prajiti regulatorul de tensiune de pe placa chiar daca se vede displayul mai puternic...nu am facut eu asa...asa l-am luat ...prajit de vreun idiot..si cu sarme trase prin el..
imagini cu tidul montat pe masina se pot vedea in garaj , urmeaza sa trag senzorul de temperatura un termistor NTC de 4.7k
am in plan sa construiesc o placuta cu un microprocesor 8051 care sai ciripeasca in loc de casetofon diverse info pe displayul din mijloc...conditionate de functionarea corespunzatoare a senzorului meu vss din masina...
si ar mai fi de discutat..dar mi-e lene sa mai scriu 😛
Ma intereseaza si pe mine chestia asta, dar lucrez cu microchip. Cunosti semnalele de la senzori?. Cum interpretez, de exemplu senmalul de la indicatorul de combustibil? Pentru viteza stiu ca e un pin in mufa pemtru TID, restul de calcule se pot face destul de simplu. Da un PM daca esti interesat si vb.
vichy
- Mesaje scrise: 25
- Masina: Astra 1998 x16szr
- Cont inregistrat: 05 Nov 2013
- Mesaj Privat
radurm
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2004
- Cont inregistrat: 21 Jan 2014
- Mesaj Privat