Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  3. Călători prin lume
  • sabinilie

• Mesaje scrise: 350
  • Masina: Astra Z17DTL
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 12 Jul 2007

• Mesaj Privat
Salutare,

Sunt destul de nou pe acest forum, fiind abia VIITOR proprietar de ASTRA.
Intre timp, am nevoie de ajutorul vostru: trebuie sa fac un drum din Bucuresti spre sigetu marmatiei. Am ales asa (sa-mi spuneti daca e OK):

DN1 - Bucuresti - Predeal
DN73A, DN73, E574, E68 - Predeal Rasnov Feldioara (am inteles ca e prost rau DN73A, da' compenseaza peisajul)
DN13 - Feldioara - Targu Mures
DN15, 16, 15A, 17C - Targu Mures - Bistrita - Moiseni (NU stiu nimik despre el)...
DN18 - Moiseni - Sighetul marmatiei (Scurt, sper sa nu fie foarte prost... )

Orice sugesti sunt bine venite...

Cu multumiri anticipate,
Sabin
Like
Skip ads

• dady_vale

• Mesaje scrise: 893
  • Masina: Astra 2007 Z16xp1
  • Cont inregistrat: 03 Feb 2006

• Mesaj Privat
Daca vrei sa mergi pe un singur drum treci prin Bv si nu mai merge prin Rasnov, drumul prin Rasnov e mai prost dar sa nu-ti imagineri ca sunt cratere se poate circula linistit, vezi ca pe la Feldioare sta radarul de obicei ai grija cand cobori panta ca ramai la 50km/h. Pana la Sighisoare stiu sigur ca e ok drumul.
Like
  • bogdanene

• Mesaje scrise: 695
  • Masina: Astra 2001 Y 20 DTH
  • Cont inregistrat: 11 Nov 2005

• Mesaj Privat
eu recomand :

1) bucuresti-brasov-sighisoara-tg mures-turda-cluj-dej-baia mare-sighetul marmatiei - pana la Baia Mare am fost acum 5-6 luni si era ok; se lucra la o portiune pana in baia mare - poate acum au terminat

2) bucuresti-brasov-sighisoara-tg mures-reghin-bistrita-nasaud-viseu de sus-sighetul marmatiei - e mai scurt, dar nu stiu in ce conditie mai este drumul; acum 2 ani era practicabil 😊

poate mai scriu cei de prin imprejurimi ca stiu mai bine

oricum, drum bun/fir intins Exclamation
Like
  • pam

• Mesaje scrise: 437
  • Masina: Vectra 2001 y22dtr
  • Cont inregistrat: 19 Oct 2006

• Mesaj Privat
bogdanene a scris:eu recomand :

1) bucuresti-brasov-sighisoara-tg mures-turda-cluj-dej-baia mare-sighetul marmatiei - pana la Baia Mare am fost acum 5-6 luni si era ok; se lucra la o portiune pana in baia mare - poate acum au terminat

2) bucuresti-brasov-sighisoara-tg mures-reghin-bistrita-nasaud-viseu de sus-sighetul marmatiei - e mai scurt, dar nu stiu in ce conditie mai este drumul; acum 2 ani era practicabil 😊

poate mai scriu cei de prin imprejurimi ca stiu mai bine

oricum, drum bun/fir intins Exclamation

Parerea mea e ca prima varianta data de bogdanene e cea mai buna(din privinta calitatii drumului).
Like
  • farte

• Mesaje scrise: 114
  • Masina: Kadett 1990 16SV
  • Cont inregistrat: 11 Dec 2006

• Mesaj Privat
bogdanene
a scris:

Chiar este perfecta aceasta ruta.
In schimb iti recomand :
in loc de :Cluj-Dej-Baia-Mare
Cluj-Zalau-Satu-Mare-Baia-Mare
asta deorece intre Cluj si Dej se lucreaza,stai mult la semafoare,circulatie pe un singur sens.
Varianta care ti-am propus-o eu este un pic mai lunga dar drumul este brici.(depinde in ce buget te incadrezi,adica cum stai cu banii de combustibil)
Ocolesti cu 100 de km dar iti cruti masina!
Like
  • sabinilie

• Mesaje scrise: 350
  • Masina: Astra Z17DTL
  • Cont inregistrat: 12 Jul 2007

• Mesaj Privat
In primul rand multumesc mult de tot pentru sfaturi... (Drumul l-am facut -> se poate inchide)

Daca mai e cineva in aceasta situatie:
Mergeti prin BRASOV pe centura... Drumul e mult mai bun ca pe Rasnov.
Dupa Targu Mures, drumul prin Regin - Bistrita - Nasaud - Sighet este destul de prost, dar practicabil. Este super bine ca e liber - dispar dintr-o data toate TIR-urile (cel putin cand am fost eu), iar peisajele merita toti banii.

Varianta cu drum mai bun (pe care m-am intors) este prin Baia-Mare - Dej - Targu Mures.

Drumuri cat mai bune,
Sabin
Like
  • bodyaron

• Mesaje scrise: 257
  • Masina: Astra 2008 Z16LET
  • Cont inregistrat: 15 Mai 2007

• Mesaj Privat
Se pare ca nu s a mai scris de un an pe aici dar si eu vreau sa fac un tur pana in Maramures dar prin Piatra Neamt(cateva manastiri)-Vatra Dornei- Sapanta, dupa care nu stiu exact pe unde sa ma intorc. Sincer vreau ca drumul sa fie cat mai bun, asa ca daca aveti pareri le astept
Like
  • hoinarel

• Mesaje scrise: 266
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 21 Oct 2007

• Mesaj Privat
bodyaron a scris:Se pare ca nu s a mai scris de un an pe aici dar si eu vreau sa fac un tur pana in Maramures dar prin Piatra Neamt(cateva manastiri)-Vatra Dornei- Sapanta, dupa care nu stiu exact pe unde sa ma intorc. Sincer vreau ca drumul sa fie cat mai bun, asa ca daca aveti pareri le astept

https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=29020 la sfârsit, poate te ajută.
Like
  • bodyaron

• Mesaje scrise: 257
  • Masina: Astra 2008 Z16LET
  • Cont inregistrat: 15 Mai 2007

• Mesaj Privat
Am citit si aia:D oricum ms multIn noaptea asta plec si sper sa am parte de drumuri bune:P
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale
  3. Călători prin lume

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață