Fiend a scris:Va avertizez in legatura cu cateva probleme. Im primul rand la primul scartait care il auziti de la geamuri fuguta la service garantie (mie tre sa-mi inlocuiasca ambele macarale - am varianta 3 usi).
Inca ceva, fiti foarte atenti cand pliati banchetele sa nu prindeti centura cand le puneti inapoi, pentru ca a naibii exact pe cuiul ala se pozitioneaza si se perforeaza (eu am rarit materialul din cauza asta fiind pe fuga).
Ultima chestie..plasticul ala gen caciula de vine in culori diverse care acopera bordul vi se pare doar ca este calumea, nu este - este chiar prost de fapt). Pe langa fapul ca se decoloreaza de la soare, se zgarie muuult prea repede. Eu astazi l-am zgariat foarte usor desi sunt zgarieturi superficiale dar in anumite pozitii ale luminii se vad 😢 Groaznic! Numai spume m-au apucat. Are cineva idee daca exista ceva sa se poate scoate, adica vreo solutie ceva dar sa nu beleasca plasticul (sunt superficiale zgarieturile)? Pentru ca daca nu se poate ma paste gandul sa vopsesc toata plansa aia.
Inca ceva este ca mi se desprinde plastiul de la usi, cel de care prinzi cand inchizi sau deschizi portiera si anume cotierele, si mi se desprinde cu tot cu plastciul ala piano black (alta porcarie ieftina pentru care o sa am eu grija sa bag pe lista la garantie) - se poate lipi si cu super glue dar e cam penibil sincer.
FIti foarte atenti la orice ca masina e cam in bolile copilariei si inca o data evitati plasticele (nu sunt de atat de buna calitate precum se tot vehiculeaza).
Fiend am si eu problema cu scartaitul la geamuri si sincer sa fiu are toane cand face adica doar cand este cald. Am fost acum cateva zile la service si cica au rezolvat problema dar cand am plecat la mare( 1 zi dupa) si a stat masina in soare iar a inceput sa faca. ?