Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Zafira
  3. Zafira A
  • mossul

• Mesaje scrise: 29
  • Masina: Zafira 2003 z 16 xe
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 03 Mar 2014

• Mesaj Privat
SergioARG a scris:Salut si tie Mosule , ma bucur pentru tine ca esti proprietarul unei Zafira , dar nu te supara pe mine , subiectul asta l-am deschis eu in sectiunea Zafira A , deci.... nu era un subiect unde punem toti intrebari stii ? Adica e ca si cand tu ai fi scris intrebarile astea intr-un subiect nou , si eu inloc de raspuns , mi-am postat propriile intrebari .
Sper sa nu te superi pe mine , asa cum nici eu nu m-am suparat pe tine . Sanatate si virtute 😃

Hai mai Segio nu ma dojeni! Dupa cum vezi sunt nou..si .. la fel cum pe mine ma interesau unele dintre intrebarile tale poate si tu ai fi interesat de ceea ce am intrebat. Multumesc pt intelegere.
Like
Skip ads

• mossul

• Mesaj Privat
MUltumesc Viforel. Dupa ce o inmatriculez ma apuc de treaba. Pina atunci merg cu masina de serviciu.Culmea tot un Opel Zafira dar e tinerica tare 2012 si pe motorina.1,7.Mai bine astept sa o inmatriculez si apoi ma apuc de ea.
Like
  • SergioARG

• Mesaje scrise: 39
  • Masina: Zafira 2001
  • Cont inregistrat: 01 Mar 2014

• Mesaj Privat
Stai linistit Mosule . Bine ca ti-ai rezolvat problemele . Ce sod suna sa-ti zic Mosule , asta fiind numele tau dar daca ne-ar auzi cineva ar gandii ca ai 80 de ani 😊)
Like
  • mossul

• Mesaj Privat
Ei 80 nu am...cam pe jumatate.....😊
Like
  • SergioARG

• Mesaj Privat
Hah , iti pot spune tata.. :-" 😃 .
Sanatate !
Like
  • SergioARG

• Mesaj Privat
Am mai dat de 2 problemute .
1. Cand bag cheia in contact , dau pana se aprind becurile in bord , se aude un ticait de undeva de pe la stergatoare , cam pe interior pe undeva . Este normal , problema , sau nu trebuie sa o bag in seama ?
2. Daca aprind doar luminile in bord ( fara sa aprind motorul , doar pana la penultima treapta ) lumina la ceas de pe bord este relativ buna , cand aprind bordul / farurile , intensitatea luminii la ceas si mp3 scade , nu cu mult dar vizibila . Rezolvare ?
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Zafira
  3. Zafira A

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG