ady30100
- Mesaje scrise: 11
- Masina: Zafira 1999
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Dec 2014
- Mesaj Privat
Buna ziua! Sunt nou pe acest forum asa ca imi cer scuze pt eventualele incalcari ale regulamentului.
Am achizitionat un kit xenon h7 si am vrut sa il montez, dar m-am blocat la acel soclu pentu bec, care nu imi da voie sa scot in afara cablurile care duc la noul bec, cu xenon.
Intrebarea mea, daca ma puteti ajuta, ce pot face, tinand cont ca la dezmembrari si magazine nu am gasit acele socluri separat ca sa le pot gauri si sa trec firele pe acolo... Soclurile originale nu le gauresc.
Multumesc.
Am achizitionat un kit xenon h7 si am vrut sa il montez, dar m-am blocat la acel soclu pentu bec, care nu imi da voie sa scot in afara cablurile care duc la noul bec, cu xenon.
Intrebarea mea, daca ma puteti ajuta, ce pot face, tinand cont ca la dezmembrari si magazine nu am gasit acele socluri separat ca sa le pot gauri si sa trec firele pe acolo... Soclurile originale nu le gauresc.
Multumesc.
- nicunicu
- 2,597 mesaje
- din 25 Feb 2012
- Zafira 2002 z16xe
- Bucuresti
nicunicu
- Mesaje scrise: 2,597
- Masina: Zafira 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 25 Feb 2012
- Mesaj Privat
- mikyboy
- 5,735 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,735
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
- cristianpiciu
- *
- 1 mesaje
- din 13 Feb 2015
- Cluj
cristianpiciu
- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Feb 2015
- Mesaj Privat
am si eu o intrebare si poate ma ajuta cineva ... vreau sa montez si eu xenon pe zafira A dar am probleme cu soclu adica imi trebuie adaptor la becul de xenon si nu stiu de unde as putea sa iau am cautat pe net am gasit ceva dar nu stiu daca sunt bune si nu ma incumet sa le iau si sa fie bune daca stie cineva de unde as putea sa iau sa fie bune sau sa imi trimita cineva o poza sa vad exact cum arata .MULTUMESC
qwerty95
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2002 16zxe
- Cont inregistrat: 29 Oct 2014
- Mesaj Privat