Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Calibra
  • alex_t

• Mesaje scrise: 244
  • Masina: Calibra 1993 C20LET
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 27 Aug 2006

• Mesaj Privat
nu am mai vrut sa deschid alt topic.sper ca nu deranjez pe nimeni.
stie cineva ceva de calibra din videoclipul impact-te iubesc? era/este a lui rares din formatie?
m-ar interesa in special interiorul, sunt curios cum e facut, observ ca este visiniu, m-ar interesa niste poze. pe google nu gasesc nimic..
Like
  • parasutistul

• Mesaje scrise: 266
  • Cont inregistrat: 12 Mai 2004

• Mesaj Privat
Nu stiu videoclipul ca nu ma pasioneaza dar daca este galbena si a fost de vanzare pe net pe diferite site-uri este aproape la fel ca a lui Nik de la fostul N&D povesteam cu Nik odata si zicea ca -l copiaza (nu stiu care a avut-o primul)
Like
  • alex_t

• Mesaje scrise: 244
  • Masina: Calibra 1993 C20LET
  • Cont inregistrat: 27 Aug 2006

• Mesaj Privat
parasutistul a scris:Nu stiu videoclipul ca nu ma pasioneaza dar daca este galbena si a fost de vanzare pe net pe diferite site-uri este aproape la fel ca a lui Nik de la fostul N&D povesteam cu Nik odata si zicea ca -l copiaza (nu stiu care a avut-o primul)

nu are legatura cu aia galbena..o stiu si pe aia ca aparea prin videoclipuri...dar arata cam.... 😕

asta e neagra, cu un interior interesant din cate vad aici, complet pe visiniu, uite aici linku clipului:
http://youtube.com/watch?v=ka_MHxElFuA

masina apare la minutul 1:55, iar interiorul la minutul 3:00

vreau sa o retapitzez complet, si calibra mea e tot neagra. imi place cum da interiorul visiniu in contrast cu negrul caroseriei.
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Calibra

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG