Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra G
  • Dr.Opel

• Mesaje scrise: 224
  • Masina: Kadett 1984 13N
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 14 Jul 2006

• Mesaj Privat
N-are nicio treaba pompa de ambreiaj... In cel mai rau caz s-ar simti trepidatii si in pedala. Pompa nu face decat sa faciliteze apasarea pedalei. Aia sau se strica - cedeaza garniturile si curge lichidul de frana in general pe langa pedala, in habitaclu - sau nu. Si ar trebui sa faca la toate treptele daca ar avea treaba pompa. Nu sunt cinic, insa problema este in 90% din cazuri la ambreiaj-volanta. Solutia e sa cautati kituri adevarate pe care sa scrie clar unde sunt fabricate (si in general cele mai scumpe sunt si cele mai serioase) pe care sa le monteze oameni care se pricep, si sa si vedeti ca vi se pun pe masina piesele respective ca la carte. Ar mai fi posibil sa nu fie bine centrat - stiu ca se face un reglaj la montarea kitului destul de complicat si pe care doar un mecanic cu experienta il face corect - insa e putin probabil sa nu fi fost bine facut din fabrica. Majoritatea problemelor sunt provocate de calitatea proasta a kitului - oteluri de tot r***tul. Chiar si marile firme au inceput sa produca piesele prin tari de mana a treia, cu materiale mai slabe ca sa isi scoata costuri mai bune. Nu mai sunt piese ca in anii '80 cand la un Opel scria pe fiecare piesa "Made in West Germany", stantat si cu sigla GM, si aia tinea o viata...
Like
Skip ads

• alre

• Mesaje scrise: 1,654
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 28 Mar 2008

• Mesaj Privat
Mai este un topic pe tema asta. Si la mine se intampla acelasi fenomen, doar cand e frig afara la prima plecare. Hai si la a doua plecare de pe loc. Nici macar nu se incalzeste motorul si dispare. Eu am suspectat mereu volanta. Am observat fenomentul pe la 40 de mii. masina a trecut de 80 k km si nu pot spune ca ma deranjeaza atat de tare incat sa dau jos cutia. Cum procedez eu: la prima plecare o tin un pic turata. Motorul Z17dtl. probabil ca la benzina, avand cuplul mai mic se simt mai tare astfel de vibratii.
Like
  • adytzu_slk

• Mesaje scrise: 61
  • Masina: Astra 2008 1.4 xep
  • Cont inregistrat: 23 Jul 2008

• Mesaj Privat
Tot nu cred sa fie ceva la ambreiaj sau volanta la km astia nici la vechia dacie nu cadea asa devreme. Mai merg asa sa vad cum se mai comporta.La mine a inceput sa faca asa dupa revizie.Daca nu se rezova o sa imi fac o programare la Maiandrei.Am citit si celalalt topic dar nu spune nimeni daca a rezolvat ceva.
Like
  • silviustudents

• Mesaje scrise: 23
  • Masina: Astra 2001
  • Cont inregistrat: 22 Jul 2009

• Mesaj Privat
Salut....ajutati-ma va rog cu o parere1
Am o astra pe benzina 1.6 din 2001...de ceva timp am pedala mai moale la ambreiaj si pird lichidul de frana!...se scurge din cutie!ce sa fie rulmentul sau pompa..va rog mult..un sfat e binevenit!
Like
  • silviustudents

• Mesaj Privat
Fratilor...dar nu se mai baga nimeni in seama pe aici?parca nu am fi oameni?..am rez..am skimbat rulmentul!....veti avea si voi intrebari..tot asa o sa raps si eu
Like
  • hopasuss

• Mesaje scrise: 92
  • Masina: Astra 2003 z16xep
  • Cont inregistrat: 25 Oct 2009

• Mesaj Privat
silviustudents din spusele tale pare a fii rulmentul de presiune .
Like
  • silviustudents

• Mesaj Privat
sal,ms mut!....rulmetu l-am skimbat si vad ca e ok acum!....ia spune-mi ..unele trepidatii cand plec de pe lao ..e posibil volanta?(discu si placa le-am skimbat acum 5 luni)
Like
  • alin09

• Mesaje scrise: 9
  • Masina: Astra 2001 z16xe
  • Cont inregistrat: 03 Sep 2014

• Mesaj Privat
mircea neicu a scris:
w1sh a scris:am in jur 11.000 km ,nu am mers mult timp cu ea..m-as duce la un service auto...dar macar sa imi explice si mie care e treaba ...da sa mai discutat despre aceasta problema dar nu eram sigur daca incap in discutie cu problema pe care o am:)

eu am fost cu ea in service la reprezentanta opel la aparitia problemei, cand inca mai eram in garantie, le-am explicat despre ce e vorba dar nu mi-au dat un raspuns clar si nici nu mi-au rezolvat problema
a, si inca ceva: la mine trepideaza masina numai la plecarea de pe loc in fata, cand plec cu spatele nu face figuri.

Salut asa face si la mine... in a1-a trepideaza la plecarea de pe loc .. in marsarier nu,cand o bag in garaj(cu fata) tin ambreiaju calcat cam pe la jumatate asa si se aude un rarait (rrr rrr raarr ceva de genu nu stiu cum sa explic exact) ..ce sa fie?rulmentil de presiune ? cum se mai discuta pe aici,mi-a mai spus cineva ca ar putea fii rulmentul de presiune...mai auzisem ceva de valva egr ...aveti idee ? in cel mai rau caz ambreiajul schimbat ? sau decat o piesa din el ?
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra G

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață