Cautand pe aici despre mirosul de benzina, am gasit si eu valva pentru vapori, spre surprinderea mea, a fost foarte accesibil de gasit, prinsa pe cutia neagra din stanga rolei pompei de servo / curea alternator, nu stiu ce e cutia aia. Oricum, relativ aproape de filtrele de aer/polen. Dupa ce am scos-o am suflat in ea cu degetul astupand iesirea si am constatat ca scapa. Nu mare mi-a fost mirarea ca e piesa care a fost lovita din plin azi iarna cand mi-a blocat rola intinzatoare de la cureaua de accesorii, a rupt cureaua care in elanul ei a dislocat valva din suportul de cauciuc si a lovit valva de una din role. Nu i-am dat importanta, nestiind ce este, dar dupa ce s-a facut cald si bine, a inceput sa puta a benzina dupa 10-20 de km de mers. Am studiat pe aici, am scos piesa si am vazut ca scapa pe lateral, zona lovita, partea de plastic complet polizata pana la un cauciuc. Valva lucreaza, desi, nealimentata, tot lasa sa treaca o parte din aer (cand suflu in ea), cand e alimentata aerul trece foarte usor. Impedanta e de ~26ohmi.
Rezolvarea a fost o cantitate de rasina BISON, de ala cu 2 seringi. Am lipit si magneti la motoarele de actuator cu el, deci e solid, sper sa reziste la coroziunea produsa de vaporii de benzina. Sper sa tina, am postat doar pentru a va cere parerea daca am procedat corect si daca va tine lipitura.
Atasat poze, in a doua, cea cu mansonul suport, se vede cad de tare a fost polizata pana am observat si fixat la loc jucaria .
Valva:
Suportul de cauciuc, se vede taietura!