Ai uitat parola?


  1. Home
  2. Opel Meriva
  3. Meriva A
  • malboro

  • Mesaje scrise: 13
  • Locatie: Braila
  • Masina: Meriva 2004 Z17DTH
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 04 Sep 2015

  • Mesaj Privat
Va salut. Sunt nou pe forum. Am si eu o problema f grava cu meriva mea, motor z17dth an 2004, invarte motorul dar nu vrea sa mai porneasca deloc. Bateria are un an, nu are probleme a fost verificata. 
Ce sa intamplat mai exact. De cateva saptamani a inceput sa scoata din ce in ce mai mult fum negru cand o acceleram peste 2000rot si pornea f greu la cald, la rece pornea din prima. Din putere nu am observat sa scada, trage bine, are demaraj bun. 
Am observat mai recent ca imi scotea fum negru si cand o porneam dimineata sau cand statea la relanti, nu aveam martori aprinsi in bord. 
Cu o zi in urma, plecand la un drum de vreo 30km cu masina, dimineata, a pornit bine, ajungand la destinatie, am oprito, am stat vreo 15 minute, si cand am dat sa o pornesc a pornit fff greu dupa cateva chei si invartiri de motor, si a scot un nor de fum. Asta nu e tot! Am plecat cu ea la drum si ce sa vezi dadea semne sa se opreasca si abia k mai statea la relanti, avea oscilatii intre 800 si 300 rot, iar in urma mea parca luasem foc asa scotea dum pe esapament, mam speriat si am traso imediat intro parcare si mam dat jos motorul inca mergea si scotea fum negru fff mult la relanti, cand o acceleram se facea noapte afara! Am oprito imediat, si ramasesem speriat de ceea ce mi se intamplase. Am dat sa o pornesc din nou, na mai vrut deloc, am lasato sa se raceasca motorul tot nu a vrut! Nust ce are... ma disperat! acum e la 30 de km de mine, sta intro parcare, sa ma duc sa o iau dupa ce scap de la servici!
Va rog ajutati un opelist! Multumesc!
  1. Home
  2. Opel Meriva
  3. Meriva A

Discutii similare

Intra in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Intalniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata




CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR