Ce parere aveti? As dori sa-l schimb pe ventuzaurus cu acest suport. Il am de 3 ani si a fost foarte ok,
inclusiv cand il aveam la Vectra, dar acum a inceput sa cam piarda vidul si ma cam incomodeaza cu vizibilitatea prin oras mai ales.
Are cineva acest tip de suport? "E bun de ceva?"😂😂 sau sa raman tot la lipitori😂
Cosmin, eu am incercat asa ceva. Chiar daca prinderea parea ok, nu aveam vizibilitate prea buna, ca era opturat partial de volan. Am incercat si cu el in stanga volanului dar nu prea imi era la indemana.
Ca sa-ti faci o idee, incearca sa pui telefonul pe aerator si vezi cat de bine te avantajeaza ca pozitie. In ceea ce priveste prinderea, sta fixat binisor. Cred ca se preteaza mai mult pentru gurile de aerisire cu fante orizontale, cum avem noi pe laterale.
Eu am ramas pe varianta ventuzei in parbriz, pe pozitie centrala.
Folosesc si eu un suport la fel in paralel cu unul cu ventuza.
Este de ajutor la drum lung cand se incinge telefonul si atunci il montez la aer conditionat.
Fanta din dreapta volanului e perfecta dar rapeste volanul putin din vizibilitate, fanta din dreapta de pe bord indreapta putin telefonul catre pasager si in anumita lumina reflexiile nu te lasa sa vezi in el (nu i grav daca ai copilot).
O sa incerc si in stanga langa volan, totusi acolo e greu sa actioneze copilotul (sotia) sa caute destinatii si variante de trasee sau sa raporteze pe waze.
Oricum este foarte necesar la drum lung cand se incinge telefonul si ajunge sa se opreasca.
Este stabil si tine telefonul bine.
Ultima modificare făcută de mafilon la Lun 23 Apr, 2018 12:24 am