Ai uitat parola?


  1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra H
  • nitaserban

  • Mesaje scrise: 6
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 07 Mai 2016

  • Mesaj Privat
La pornire, dar nu la fiecare pornire(exemple, aseara a facut - vezi clip, azi dimineata nu a facut aceasta figura), dupa 2-3 secunde incepe turatia sa scada repetat asa cum se poate auzi aici: http://www.youtube.com/watch?v=RnvFay58IwE

La service pana acum mi s-a spus ca nu se poate detecta cauza in momentul de fata. Erori la tester nu sunt. Am vazut si pe forum alte discutii pe aceasta tema, am primit si cateva sfaturi de ce anume ar putea fi.

Concluzia este ca pot fi multe cauze si diverse. Intrebarea mea este cum as putea sa abordez situatia? As vrea sa elimin rand pe rand suspiciunile pana gasesc cauza, caci nu cred ca e normal sa o las asa pana cade ceva si vedem apoi ce e, dar mi-ar prinde bine niste sfaturi:). Nu sunt specialist, ba chiar sunt paralel cu domeniul auto ca si experienta profesionala. La service se da din umeri pe principiul nu ai erori pe tester nu am ce sa iti fac. Probabil ca se asteapta sa vii cu problema clara ca sa iti poate face ceva. In cazul meu este clar ca e nevoie de cineva care sa analizeze si sa stea putin sa gandeasca ce anume ar putea fi.

1. Urmeaza sa ma duc la la un specialist sa testeze injectoarele, rampa sa vedem daca ar putea fi de acolo.
2. EGR l-am curatat acum un an si jumate in service. Ieri am facut un drum mai lung si am forjat ca sa elimin si aceasta suspiciune. Masina are putere, nu scoate fum la schimbatul de directii sau accelerare mai tare.
3. am inteles ca ar mai putea fi de la alternator, de la admisie, de la pompa de aer, injectoare, pompa de injectie.

Scriu in ideea ca poate cineva s-a mai confruntat cu o astfel de problema si sa imi spuna ce a facut, si sa primesc un sfat de cum sa abordez situatia.

Multumesc

Model: Astra H
An fabricatie: 2007
Cod motor: Z13DTH
  1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra H

Discutii similare

Intra in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Intalniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata




CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR