Ai uitat parola?


  1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra H
  • SBaica

  • Mesaje scrise: 2
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 23 Feb 2019

  • Mesaj Privat
Salutare! Aș dori sã vã cer celor ce o sa doriți sa ma ajutati cu un raspuns, sa nu folositi termeni mecanici specifici sau greoi, pentru ca nu sunt deloc pe domeniu.
Mi-am luat si eu o mașinuța opel astra H de curand, iar ca aproape orice deținãtor, au aparut probleme. Cele mai la subiect si pentru care am codul de eroare, sunt: P1120, P1122, P0500(indicator viteza vehicul). Si sa va spun cum se manifesta.

Pentru primele erori, cele cu pedala de accelaratie, la drum lung, indata ce se încãlzește masina, imi taie accelerația. Nu la sensul ca nu mai trage masina, efectiv nu se mai accelereazã deloc, iar turațiile scad normal ca si cum nu aș accelera deloc(desi pedala e apasata maxim si e si foarte moale la apasare cand se intampla acest lucru). Asta s-a intamplat mai ales atunci cand am mers cu ea în turatii de 2500-3000-3500. Ca sa va spun asa, am incercat deja schema cu spray ul de contact pe pinii de la euc si ecu, dar niciun rezultat. Ce as putea sa fac? Ce soluții as avea?

Pentru indicatorul viteza vehicul, foare foarte rar, in treapta mica, cand accelerez puternic, acul nu urca odata cu accelerarea, ci apoi sare brusc la viteza in fapt. Totusi, problema aceasta apare doar concomitent cu erorile de la pedala de acceleratie. Din nou. Ce as putea face? Ce solutii am?

O ultima intrebare, comuna in rândul deținãtorilor de astra h din acei ani, din ce am vazut, este o problema cu radio ul. Am Cd30, iar acesta porneste uneori singur. Daca opresc masina, totului tot, o blochez, plec de langa ea, peste jumatate de ora apeoximativ ajung sa aud muzica din masina, casetofonul pornind singur. Am observat in schimb ca daca opresc de la buton cd-ul cat timp masina e pornita, iar abia apoi i au contactul, nu mai porneste singur. Ce solutii am? As putea sa o duc la un electrician sa il lege pe direct?

Astept rãspuns la problemele mele va rog.. As ramane dator..



MODEL: Opel Astra H 2005
MOTOR: 1.7 101cp Z17DTH
Skip ads

  1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra H

Discutii similare

Intra in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Intalniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata




CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR