Daca zici ca nu se conecteaza cu controlerul de pe pompa atunci nu stiu ce ar putea sa fie...de curiozitate m-am jucat si cu alte module de VP44 si la toate am reusit sa fac diagnoza,sigur fiecare cu povestea lui!
@ahappyuser de mers o mers si cu erorile alea dar niciodata nu te puteai baza ca maine va fi la fel 😃 erorile 93-CAN-BUS si 94-selftest au fost,spre exemplu, din cauza sursei interne de 5v care fluctua intre 4,9~3,4v;am pus o sursa LM7805
https://www.sparkfun.com/dat...onents/LM7805.pdf si au disparut erorile respective.Au ramas apoi 89-injection begin si 81-fuel quantity solenoid valve care au provenit din cauza bobinei care avea intreruperi(nu totdeauna,cand la cald, cand la rece);am schimbat bobina cu una NOUA,au disparut si erorile respective.Apoi erorile 82-angle sensor/iwz system,fault si 83-angle sensor/iwz system,fault au disparut prin schimbarea senzorului cu banda.In sfarsit,multa bafta,sper sa rezolvi problema!
LE:daca nu folosesti mufa,ai mare grija cand conectezi firele pe modulul pompei sa nu faci vreo gresela!