Ai uitat parola?


  • RWither

  • Mesaje scrise: 2
  • Locatie: Anglia
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 02 Nov 2018

  • Garaj Mesaj Privat
Salut
Am si eu o problema la opelul meu. Daca apas pedala de accelerati brusc se aude un carait dar nu pleaca in schimb daca apas progresiv pleaca normal. Stie cineva care ar fi problema? Si inca o intrebare. Stie cineva o posibila cauza a faptului dece nu se aprind luminile de mers inapoi?


MODEL: Astra G
MOTOR: Z14xe
  • taxi43edy

  • Mesaje scrise: 1,014
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira Z18XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 23 Apr 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Ambreiaj defect si sonda marsarier murdara,coxata.
  • RWither

  • Mesaje scrise: 2
  • Locatie: Anglia
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 02 Nov 2018

  • Garaj Mesaj Privat
Nu cred ca ar fi ambreiajul deoarece am inainte de a desface pedala de accelerație nu avea simptomele astea. Am uitat sa zic ca am desfacut pedala de acceleratie. Iar lucru cu luminile de mers inapoi nu e sonda ca am schimbato si e la fel. Ms pt raspuns
  • taxi43edy

  • Mesaje scrise: 1,014
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Zafira Z18XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 23 Apr 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Eu din exprimarea ta asta am inteles Very Happy

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata