Salut.Zilele astea am ramas si eu cu usa dreapta spate blocat pe inchis.Nu se deschidea nici cu buton ridicat,nici cu centralizata.Intrucat auzeam ca parghia actioneaza pe la inchizator,ma gandeam ca e blocat de inauntru.Am cumparat la dezmembrari cu 30 ron alta si am inceput "sapaturile",demontarea masti de pe usa inchisa.dupa ce am desfacut suruburile usor accesibile(scos masca buton actionare geam,sub el un surub,sub masca difuzor mic),manerul si doua suruburi de sub,bratul pentru geam,am ajuns la cele mai greu accesibile cu usa inchisa,cele dinspre partea cu pragul,jos.Cu scaune spate odata duse in fata,odata in spate,cu surubelnita flexibila am reusit sa dau jos.Am tras usor masca usii si au iesit clemele.Partea cu spargerea inchizatorului am nimerit,am infipt o surubelnita cu ciocanul cam pe la mijloc si s a deschis.La remontare am procedat in ordine inversa,insa cu doua diferente>cablul care merge de la maner deschizator spre inchizator era mai scurt cu vreo 5 mm la cel cumparat,si trebuia sa l montez pe cel vechi,si trebuia reglat parghia care este intre clanta exterioara si inchizator,nu impingea suficient.