Dum 30 Apr, 2017 10:31 pm
Am zis sa scriu si eu aici ca poate prinde bine si la altii asa cum cred ca am rezolvat si eu treaba cu ajutorul postarii lui air2003.Deci problema a fost uratoarea : brusc semnalizarea stanga nu a mai mers deloc, nici pe avarii nici la inchiderea cu cheia prin telecomanda.Am crezut ca ar putea fi vreun bec, am verificat si nu a fost, am citit de relee, si le-am inlocuit intre ele, si surpriza ,acuma nu mai mergea pe dreapta si functionau cele pe stanga, deci logic unul dintre relee e problema.Am cautat la dezmembrari , sambata dupamasa, cumva am gasit un binevoitor care a fost dispus sa imi vanda un releu, zis si facut am mers sa schimb, dar l-am schimbat pe cel din stanga cu cel de la cealalta masina, simtom la fel, deci problema nerezolvata.Citind topicul asta am vazut ca air 2003 spunea ca releele sunt invers adica cel din dreapata pentru semnalizarea din stanga , deci noi am inlocuit unul bun cu altul bun si cel cu probleme ramanea pe panou.............,Tot la ideea lui colegu am dat si verificat treaba cu pozitia releelor , l-am dat jos pe cel "defect" l-am desfacut si am curatat contactul pe care il face lamela de pe bobina cu lamela de pe corpul releului si surpriza, merge , cat? ramane de vazut, pentru ca am vazut ca tot colegul zicea ca i-a mai mers vreo 2 zile, nu e neaparat sa fie la fel , pt ca nici simtomele nu au fost la fel.O sa revin cu noutati daca vor fi.