Ai uitat parola?


  1. Home
  2. Probleme Tehnice
  • ciryboss

  • Mesaje scrise: 34
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Astra Z17DTH din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Feb 2008

  • Mesaj Privat
Salutare. Am tot cautat dar nu am mai gasit pe aici acest cod de eroare. Prima data s-a aprins martoul indicator masinuta cu cheita, am tras pe dreapta si am oprit motorul dupa care am pornit si apare la 2 sec imediat (se mai intampla sa-mi apara asa la turatie si viteza mare dar daca opream motorul isi revenea), acu se aprinde tot timpu. Am cautat si se pare ca ar fi un releu de la arborele cotit, a mai avut cineva problema asta, aceasta eroare? Daca incerc sa pornesc motorul porneste ceva mai greu... Vroiam sa stiu daca sigur e releu asta si cam care ar fi rezolvarea, daca e nevoie sa comand releu sa-l cumpar si sa-l pun intr-un service, ca daca il iau de la ei mai adauga si ei cate ceva la pret... Wink
Imi puteti recomanda un service bun si ieftinel in Bucuresti pe la iesire -Baneasa -Otopeni.
pls help

Multumesc anticipat
Skip Ads 60 min (0/3)

  • astrah

  • Mesaje scrise: 491
  • Locatie: Alta tara
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 15 Jan 2010

  • Mesaj Privat
ce motor ai, model masina si anul.
  • ciryboss

  • Mesaje scrise: 34
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Astra Z17DTH din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Feb 2008

  • Mesaj Privat
astrah a scris:ce motor ai, model masina si anul.


Astra h CARAVAN 2005 motor Z17DTH motorina, 101CP, 74KW
150.000KM
  • guliver

  • Mesaje scrise: 589
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Insignia B20DTH din 2018
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 10 Dec 2006

  • Mesaj Privat
Prin zona Baneasa e Gold and Platinum parca....prin Pipera pe langa DRPCIV...acum nu stiu cat de buni sunt......tinand cont ca sunt REPREZENTANTA
  • ciryboss

  • Mesaje scrise: 34
  • Locatie: Prahova
  • Masina: Astra Z17DTH din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Feb 2008

  • Mesaj Privat
REZOLVAT

Am mers la Di-Bas Bucuresti pt tester, aveam un senzor sau mufa de la motor (sub capacu de plastic langa busonul de ulei) care era desprins. I-a pus o garnitura si la prins cu surub, porneste ok. Din cauza asta pornea greu, iar in legatura cu masinuta cu cheita (martorul aprin la bord) rec a fost sa circul cu ea mai turata, in primele 3 trepte sa schimb la >3000ture ca sa nu se blocheze turbina pt k e posibil sa trebuiasca s-o schimb daca nu se curata ea de funingine.
  • gfx8

  • Mesaje scrise: 209
  • Locatie: Cluj
  • Masina: Astra Z17DTH din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Sep 2008

  • Mesaj Privat
Salut,

Am si eu acest cod de eroare ECN 034029, la aceeasi motorizare ca mai sus. M-am uitat in TIS 2000 si exista 2 variante:

P0340 - Camshaft Position Sensor Circuit Range/Performance - The control unit recognises no or an implausible camshaft signal
P0340 - Camshaft Position Sensor Circuit Open - The control unit recognises no or an implausible camshaft signal

Nu stiu care dintre ele o am eu. Stie cineva cam care ar putea fi problema? Precizez ca masina merge ok deocamdata, nu am nici un martor aprins la bord, dupa pornirea motorului, doar ca la testul pseudoagrafa am vazut aceasta eroare pe bord.
  • Tuzgureanu

  • Mesaje scrise: 31
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra Z17DTH din 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 30 Mai 2016

  • Mesaj Privat
si e posibil sa fie doar senzorul defect sau sa fie de la altceva?
  • catastefan

  • Mesaje scrise: 5,905
  • Locatie: Galati
  • Masina: Corsa Z12XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 21 Jan 2012

  • Mesaj Privat
Poate fi de la distributie decalata.....
Senzorul pica foarte foarte rar.....eventual se verifica mufa si cablurile lui
  • DPistiriga

  • Mesaje scrise: 1
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 05 Jul 2020

  • Mesaj Privat
Salutare, am un Opel astra h 1.9, 120 cp, in mers mi se taie pedala de accelerație, câteva secunde nu mi se mai trează.
  • Mr.Opel

  • Mesaje scrise: 2,175
  • Locatie: Mures
  • Masina: Astra Y17DT din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 15 Apr 2004

  • Mesaj Privat
Cel mai probabil intra in 'limp mode'. Se aprinde si un bec in bord (masina cu cheita), corect?

Citeste si codurile de eroare folosind metoda cu pedalele, ai aici instructiuni:
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=24014

Dupa, revin-o cu codurile citite si vedem ce ar putea fi.
Skip Ads 60 min (0/3)

  1. Home
  2. Probleme Tehnice

Discutii similare

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Intalniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata




CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR