Ai uitat parola?


  1. Home
  2. Probleme Tehnice
  • pletero

  • Mesaje scrise: 74
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra fsi din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Jul 2006

  • Mesaj Privat
salut! posesorilor de astrag caravan le pun si eu o intrebare,acum ca au fost si 10 grade afara se aprinde martorul bujiilor? ca la mine , neam nu se aprinde, sa fie defect ceva sau pur si simplu nu este inca nevoie? va rog lamuriti-ma si pe mine sa stiu ce fac....


Ultima modificare facuta de pletero la Joi 31 Aug, 2006 11:32 am
Skip Ads 60 min (0/3)

  • bertone

  • Mesaje scrise: 2,516
  • Locatie: buzau
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 13 Jun 2005

  • Mesaj Privat
Unui prieten de al meu cu Y17DT i s-a aprins anul trecut de-abia pe la -15
  • Daniel

  • Mesaje scrise: 2,767
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra A17DTJ din 2012
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 06 Dec 2004

  • Mesaj Privat
daca porneste bine, nu-ti mai pune astfel de probleme.
  • eduard33

  • Mesaje scrise: 1,541
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Omega X20XEV din 1997
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 24 Nov 2004

  • Mesaj Privat
pletero a scris:salut! posesorilor de astrag caravan le pun si eu o intrebare,acum ca au fost si 10 grade afara se aprinde martorul bujiilor? ca la mine , neam nu se aprinde, sa fie defect ceva sau pur si simplu nu este inca nevoie? va rog lamuriti-ma si pe mine sa stiu ce fac....


Cititi va rog regulile forumului inainte de a posta...nu mai incepeti topicuri cu titluri evazive, gen "sa fie asta o problema"...sau "ajutor"...sau... etc...
  • pletero

  • Mesaje scrise: 74
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Astra fsi din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Jul 2006

  • Mesaj Privat
ai ma eduard ... si tu?,.....ce sa fac daca eu cred ca e ceva naspa, chiar nimic.... de pornit porneste ok da nu vreau sa vina iarna si sa ma apuc de reparat pe frig la opelina....
  • nfs4

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Bucuresti-Alexandria
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 02 Dec 2005

  • Mesaj Privat
stai linistit.asa e la toate. o sa vezi pe la zero grade cum se aprinde el frumos Smile
  • chiciuc

  • Mesaje scrise: 1,372
  • Locatie: Craiova
  • Masina: Vectra X20DTL din 1997
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 29 Apr 2004

  • Mesaj Privat
daca vrei sa vezi daca se aprinde sau nu indicatorul de bujii: scoti firele care se duc la sondele de temp ale motorului.
Poti sa vezi aici
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=3911
  • Band1T

  • Mesaje scrise: 463
  • Locatie: Brasov
  • Masina: Astra X17DTL din 2000
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 16 Nov 2009

  • Mesaj Privat
am si eu o problema....
acum, e - 2..3 grade afara...
cand pornesc prima oara, se aprinde martorul de bujii.
daca motorul se incalzeste, si-l opresc, si vreau sa-l pornesc imediat, apar 2 fenomene , oarecum aleatoare:
- cate odata se aprinde martorul de bujii, si atunci motorul porneste la sfert
-altadata, nu se aprinde martorul de bujii, si motorul nu mai porneste.
pot sa dau la cheie pana descarc bateria, ca degeaba....
daca las un pic sa se raceasca motorul, (20 minute) pun contactul si din nou se aprinde becul de bujii si porneste la sfert.
deci exista cazuti cand nu mi se aprinde martorul de bujii, si motorul nu vrea sa porneasca , desi e cald, si abea a fost oprit.
aveti vreo idee?
e vorba de motor x17DTL montat pe astra g.
multumesc!
  • MDaniel769

  • Mesaje scrise: 4
  • Locatie:
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 12 Apr 2019

  • Mesaj Privat
Va salut ! Sunt si eu nou pe la voi cu o mare problema.Detin un Opel Zafira B din 2005 motor 1.9 CDTI 88KW. Am tinut-o toata iarna in garaj ca am circulat cu o alta masina.Prin Aprilie am dat sa o pornesc si au inceput fugurile ba ca porneste ba ca nu porneste cand invartesc cheia in contact.Cand mi se aprindea rezistenta in bord si se aude pompa de motorina in rezervor porneste masina fara probleme dar cand nu mi se aprinde rezistenta nu vrea sa mai pornesaca si mi se aude un tic in pompa ABS. Am duso la un servis aici in Austria mi-a tinuto 2 jumate si nu a facut nimic cu ea ca zice ca e CIM-ul si ca pachetul comandat nu vine in tot acest timp. Deci sincer nu mai stiu ce sa mai fac cu ea.Aseara am pus bateria la incarcat am puso pe masina si nu vrea sa porneasca. Am incercat sa vad ce coduri de eroare are cu frana si acceleratie apasate si nu imi da nimic in bord ca pedala de frana este tare.Azi am incercat toata ziua sa o pornesc si nimic rezistenta nu se mai aprinde in bord.

Skip Ads 60 min (0/3)

  1. Home
  2. Probleme Tehnice

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Intalniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata




CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR