Am fost la cateva service-uri, dar la fiecare dintre ele au modul lor de schimbare a lichidului de frana.
1. Mi-a spus ca schimba lichidul de frana cu un fel de pompa, deoarece daca il schimba dand la pedala se strica nu stiu ce garnitura din pompa, si doar cu lichidul lor deoarece au rezervorul de la pompa de 5 litri si nu pot sa schimbe mereu lichidul lor cu al clientului. Au spus ca au lichid Ate Sl 6 Dot4 pret 120 ron cu totul (Lichid frana, Manopera, Test de frana la sfarsit)
2. Mi-a spus ca schimba lichidul de frana dand la pedala, ca daca il schimba cu pompa ramane aer pe instalatie sau cedeaza garniturile de la etrieri. pret 50 ron manopera + 20 ron testul de frana cu lichidul meu.
3. Mi-a spus ca schimba lichidul de frana doar dand drumul la aerisitoare (prin forta gravitationala) pe fiecare roata in parte completand continu in vas cu lichid de frana, in felul asta nu forteaza nicio garnitura si totul va fi ok. Pret 60 ron manopera + 50 ron lichidul.
Deja m-au bulversat si nu stiu care varianta e mai buna?
Va rog care stiti ajutati-ma si spuneti-mi ce varianta sa aleg?
Masina e un opel astra H 1.4 benzina z14xep din 2005 cu Esp, si nu a fost niciodata schimbat lichidul de frana, desi m-am uitat in vas si este limpede si curat, culoarea este un fel de galben verzui.

http://www.youtube.com/watc...;feature=youtu.be
Frana tine foarte bine, pierderi de lichid nu am.
Si inca ceva. Dupa schimbul lichidului de frana trebuie cumva aerisit si ambreajul?
Multumesc!