Mie 07 Mai, 2025 11:40 am
Salutare,
imi cer scuze, am fost puțin prins în ultima vreme. Am folosit un kit universal de lumini de pe Aliexpress. Din fabrică mașina vine cu 3 benzi luminoase de culoare albă. Una sub navigație, și două la ușile din față. Există totuși lumini albe și la mânerul de la toate 4 ușile și în spațiul de depozitare din ușă. Kit-ul vine cu 5 module BT, unul central si 4 pentru uși, acestea se conectează la mufele originale cu niște pini mici după care pot fi izolvate cu tub termic. Banda luminoasă a intrat destul de ușor pe locul celei din fabrică în partea centrală și pe ușile din față iar în spate la fel. Am decis să modific doar banda luminoasă și luminile din mânere pentru a păstra un look classy, deși în kit erau incluse și lumini pentru spațiile de depozitare și spațiul de la picioare față&spate. Întregul Kit a costat 36 de euro iar acum cred ca este 42 iar livrarea a durat 2 saptămâni pentru Germania. Bandele luminoase sunt destul de lungi, se pot tăia de oriunde și se potrivesc cam pentru orice masina, masina mea este lată și spațioasă înăuntru deci kit/ul merge cam la orice mărime de mașină. Mi se pare cool că nu trebuie trase fire din uși și nici din față, modulele comunică între ele. Se poate instala si o aplicatie de pe magazin play și de acolo poți modifica culoarea, intensitatea și jocurile de lumini care suportă și sincronizare cu muzica.