kiol
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra K 2016
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Jun 2025
- Mesaj Privat
Astra k 2016 diesel
Ziua 1 Au fost schimbate filtrele si implicit uleiul .
Ziua 2 Sa aprins check engine Tot ziua 2 am pus testerul pe masina si arata ca este problema la senzorul presiune galerie admisie.
Ziua 3 Sa curatat radiatorul de admisie sa schimbat si senzorul cu unul nou sa curata si egr-ul tot ce trebuie
Ziua 4 Check engine sa aprins ...iar la servis testeru pus si a dat ca ar fi debitmetru de aer defect bun...am schimbat cu alt debitmetru nou in 10 km.sa aprins iar....Intrebarea este ce sa fie ?
MODEL: Astra K 2016
- bibu16v
- 7,343 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 7,343
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
1. Astra K diesel = golf 4 verde.
2. Schimbarea unor filtre, fie ele și neprecizate, nu implică schimbarea uleiului, fie el și neprecizat.
3. Nu știu ce-i ăla radiator de admisie: poate te referi la radiatorul de răcire intermediară(aka intercooler), speculez și eu...cine știe ce ai tu în minte?!
4. Dacă o să postezi tot povestioare de-astea nivel kindergarten, m-aș mira să răspundă cineva.
Ptr rezolvare probleme tehnice, fie ele și din tastatură sau cu atît mai mult, trebuie să vii cu ceva mai mult, mai concret și mai detaliat: coduri de eroare (foste, actuale și, ideal, viitoare) în grafia lor originală și nu traduceri făcute de vreun AI de cartier. Deocamdată.
Hai, baftă! Că ai nevoie...
- corsablue
- 3,036 mesaje
- din 18 Feb 2008
- Brasov
corsablue
- Mesaje scrise: 3,036
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Feb 2008
- Mesaj Privat