Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Trenul de rulare
  • VUngureanu44

• Mesaje scrise: 2
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 30 Jun 2025

• Mesaj Privat
Buna seara grup am si eu o problema la franare imi trage mai tare in partea stanga am un opel vectra c . Diesel . Am verificat catusi de putin roata totul pare ok problema este ca pe partea stanga imi trebuie bieleta la bara de torsiune . Pentru ca mi s-a rupt la o groapa . Dar nu a dat semne decat acum cateva zile cand era sa intru in spatele unei masini am franat brusc si a tins toata masina sa se duca in stanga . Ce sfaturi imi dati .?
Like
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 7,358
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Status: Online
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
Bun venit la CO!
Ca nou venit, ar trebui să citești regulamentul forumului(și nu grup, că nu e pe FB!) și să nu postezi unde te taie capul...
Revenind la oile noastre (mă rog, ale tale), schimbă de urgență bieleta aia antiruliu (așa se numește, nu cum ai botezat-o tu) și nu mai umbla așa, că ești pericol public. Dacă nu e suficient (cum cred eu), mai vorbim...
Like 3 Mr.Opel, vpreda2003, corsablue
  • VUngureanu44

• Mesaje scrise: 2
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 30 Jun 2025

• Mesaj Privat
Bieleta de torsiune se numeste in italia . Dar este ok daca ai inteles mesajul . Dar problema o am la partea de franare trage stanga
Like Mr.Opel, vpreda2003, corsablue
  • bibu16v

• Mesaje scrise: 7,358
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Status: Online
  • Cont inregistrat: 25 Jan 2016

• Mesaj Privat
VUngureanu44 a scris:Bieleta de torsiune se numeste in italia . Dar este ok daca ai inteles mesajul . Dar problema o am la partea de franare trage stanga

Păi, cumva, eu am înțeles ce zici tu (în italiană), dar, în mod evident, tu nu (ce am scris în română), după cum insiști...sau vrei o prelegere despre dinamica autovehiculului la frânare cu elemente de suspensie lipsă?! Se rezolvă, dar doar contracost.
Like Mr.Opel, vpreda2003, corsablue
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Trenul de rulare

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață